Кодекс «земельної честі»

Кодекс «земельної честі»

Останнім часом у Тернополі виникало чимало земельних конфліктів, і розгляд саме земельних питань стає все «гарячішим» на сесіях Тернопільської міської ради. Реагуючи на це, один з її авторитетних депутатів (уже в третій каденції) Петро Ландяк підготував для колег незвичайний документ під назвою «Кодекс депутата при розгляді й прийнятті рішень по земельних питаннях».

Гарніша за долар

Гарніша за долар

Українська купюра може отримати нагороду як найкрасивіша банкнота світу. Про це стало відомо після того, як Національний банк України опублікував інформацію про те, що стогривневу купюру зразка 2014 року з удосконаленими дизайном та захисною системою презентували на міжнародному конкурсі.

Бо так їсти хочеться, що аж...

Бо так їсти хочеться, що аж...

Із початку 2016 року в столиці зафіксовані незвичайні крадіжки. Так, відтепер жертвою крадія можна стати не через телефон чи гаманець, а просто через продуктовий пакет. «У Голосіївському районі у чоловіка в ліфті відібрали пакети з продуктами. Ми швидко затримали злодіїв.

Як не КРУТИ

Як не КРУТИ

Як грім iз неба, приголомшило повідомлення про неприпустимо ганебні наміри керівництва Міністерства оборони України ліквідувати меморіальний комплекс, присвячений героям бою під Крутами у січні 1918 року. Виявляється, що ще 16 січня 2016 року з’явилося окреме доручення міністра оборони України генерала армії С. Полторака про скорочення працівників ЗСУ на 4170 осіб.

Надія — наш компас земний

Надія — наш компас земний

«Голод не припиню і жити в Росії не буду!» — заявила полонена українська льотчиця на останньому судовому засіданні. Втім, щоб дожити до дня оголошення вироку (21 березня), українка вийшла з сухого голодування, але від їжі відмовляється. Надія п’є воду, вживає дитячі суміші.

Незламна Авдіївка

Незламна Авдіївка

Місто обласного значення Авдіївка, розташоване за 6 км від Донецька, по праву може вважатися ще одним місцем слави української зброї. Саме тут уже другий тиждень тривають запеклі бої: ворог не вгамовується і ледь не щодня аткує опорні пункти ЗСУ, поблизу промислової зони міста.

Яготинський СИРІЯл

Яготинський СИРІЯл

Коли ми спостерігали у новинах перипетії з біженцями, котрі накрили своєю хвилею пів-Європи, могли лише поспівчувати європейцям. І чи могли уявити, що за якихось півроку й самі будемо приймати біженців на гостину.

Всі статті рубрики