«Покращення»: їхати нічим

«Покращення»: їхати нічим

Коли на Вінниччині одну за другою закривали сільські школи, то учням і їхнім батькам обіцяли «золоті гори». Останній голова Вінницької ОДА періоду Януковича Іван Мовчан сказав навіть, що йому дешевше сільських дітей відправити на навчання в Англію, ніж утримувати малокомплектні сільські школи.

Білі та пухнасті «квартиранти»

Білі та пухнасті «квартиранти»

Косуля, якій ледь виповнилося два місяці з моменту народження, була збита автомобілем поблизу села Першотравневе. Поранена тварина почала голосно кричати від болю. На допомогу їй прийшли небайдужі люди.

«Ми всі — із дитинства!»

«Ми всі — із дитинства!»

Відразу після новорічних свят працівники Черкаського обласного краєзнавчого музею взялися за нову роботу. Вони планують обладнати унікальну експозицію, котру умовно назвали «Ми всі — із дитинства!».

«Мінськ-3» народжується

«Мінськ-3» народжується

Позавчора в Мінську відбулися чергові переговори з врегулювання конфлікту на Донбасі. Це було перше засідання Тристоронньої контактної групи (ТКГ) цього року, на якому сторони — Україна (представник Леонід Кучма), РФ (представник Борис Гризлов) і ЄС (спостерігач Мартін Сайдік) дійшли згоди найближчим часом звільнити більш як півсотні полонених з обох сторін — насамперед поранених, важкохворих і жінок.

Серцева недостатність чи недостатність совісті?

Серцева недостатність чи недостатність совісті?

Трагічні звістки зі східного фронту надходять на Волинь навіть у світлі різдвяні дні. Дякувати Богу, ніхто з волинян не загинув від кулі снайпера і не підірвався на розтяжці, але смерть продовжує свої чорні жнива. У першій половині січня нового, 2016, року родини отримали звістки про смерть своїх рідних у зоні АТО від серцевого нападу.

Грип атакує

Грип атакує

В Україні лютує грип. Станом на 10 січня 2016 року медики зафіксували 25 летальних випадків від цієї недуги. Причини смертей підтвердили фахівці обласних вірусологічних лабораторій. Найбільша кількість померлих зареєстрована в Одеській області — 15 осіб, Вінницькій — 7, Харківській — 1 та в Києві — 2. Лише за останній тиждень iз них — 12 випадків (11 в Одеській області та 1 у Києві).

Всі статті рубрики