Просто прийди і перевір

Просто прийди і перевір

На початку червня у Києві стартує проект ранньої діагностики онкологічних захворювань. У рамках акції «Крок до життя. Перевір себе» відбудуться планові консультації фахівців у районних амбулаторно-діагностичних закладах та на підприємствах Києва, а також на клінічних базах членів Асоціації приватної медицини України.

Зарядили і поїхали

Зарядили і поїхали

Зі столичної Михайлівської площі у середу ввечері стартував четвертий електромобільний марафон, який проводиться під егідою принца Монако Альбера II. Учасники ралі «Київ — Монте-Карло» за тиждень мають здолати дистанцію 2800 км, проїхавши територією десяти європейських країн.

Путiвка, рюкзак, Карпати

Путiвка, рюкзак, Карпати

Нещодавно в Голосiївському районi столицi в рамках доброчинного проекту «Синергiя добра», який заснований та пiдтримується громадським дiячем та волонтером Романом Косинським, а також за сприяння т. в. о. голови Голосiївської районної у м. Києвi державної адмiнiстрацiї Андрiя Мельничука було проведено благодiйну акцiю, кошти з якої направленi на пiдтримку сiмей учасникiв антитерористичної операцiї на сходi країни.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Не хочеш в АТО — сиди

Не хочеш в АТО — сиди

До двох років позбавлення волі Ананьївський районний суд Одеської області засудив старшого солдата однієї з військових частин, прізвище якого категорично відмовляються повідомляти. Чоловіка звинуватили у тому, що той відмовився від несення обов’язків військової служби в зоні проведення АТО.

Окупанти накивали п’ятами

Окупанти накивали п’ятами

Спроба бойовиків «ДНР» та російських окупантів захопити у середу райцентр Мар’їнка, розташований за 22 км на захід від Донецька, завершилася нищівною поразкою. За свідченнями очевидців, лікарні обласного центру переповнені пораненими терористами, за непідтвердженою інформацією, керівництво «ДНР» розглядало варіанти втечі з міста.

Похоронна хохлома

Похоронна хохлома

Як самі організатори виставки, а особливо персонал і клієнти готелю «Ялта-Інтурист», де 10-11 червня має пройти це «свято», оцінюють її ефект у контексті курортного сезону, у прес-релізі заходу нічого не сказано. Акцент зроблено на інформаційно-комерційній складовій.

Всі статті рубрики