НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Скільки терориста не замальовуй...

Скільки терориста не замальовуй...

Бойовики хочуть зірвати перемир’я, відтак знову готують провокації проти українських військових. Методи традиційні: перефарбувати військову техніку під українську, перевдягнутися в українську військову форму і завдати удару по беззахисному мирному населенню.

250 — і це не жарт

250 — і це не жарт

Україна знову купуватиме російський газ. Як відомо, 31 березня завершилася дія так званого «зимового пакета», який визначав умови поставок російського пального до нашої країни. Окрім зниженої ціни, «пакет» скасовував дискримінаційний принцип «бери або плати», за яким наша держава зобов’язувалася регулярно купувати певну кількість газу. Або оплачувати цю покупку, навiть якщо така кількість їй не потрібна.

Де вугілля? На складах

Де вугілля? На складах

Ситуація з виплатою заборгованостей шахтарям частково почала вирішуватися. Днями Кабмін виділив із бюджету 200 млн. грн., які були заплановані в рамках розрахунків із заборгованості за 2014 рік. Ще 60 млн. грн. пообіцяли виділити для погашення заборгованості за січень, тож шахтарі, зокрема ДП «Львіввугілля» та Волині, уже повернулися до роботи.

ТВій простір заборгованостей

ТВій простір заборгованостей

Учора біля приміщенні канала ТВі у Києві відбувся флешмоб, яким журналісти укотре спробували вплинути на власників та керівництво, щоб ті виплатили заборговану за три місяці зарплату. Щоправда, акцію збиралися провести всередині будівлі, але їх туди не впустили. Журналісти тим часом викликали правоохоронців.

«Ми на горе всім буржуям...»

«Ми на горе всім буржуям...»

Нічні вибухи, від яких уже не перший місяць потерпають жителі Харкова та Одеси, докотилися і до столиці. Учора вночі по вулиці Борщагівській пролунав потужний вибух. Вибуховою хвилею було пошкоджено металопластикові конструкції, скло двох вітринних вікон та вхідні двері. На щастя, потерпілих немає.

За тиждень — Великдень

За тиждень — Великдень

Усе ближче кінець Великого посту, який триває 40 днів. Остання, шоста, неділя посту, яка розпочинає Страсний тиждень, називається Вербною неділею. За легендою, у цей день Ісус верхи на віслюку в’їхав до Єрусалиму, і люди, вітаючи його як Спасителя, встеляли йому шлях одягом та пальмовими гілками.

Всі статті рубрики