Будинок з «мізками»

Будинок з «мізками»

На тлі нещодавніх заяв нашої влади щодо підвищення вартості енергоносіїв та комунальних послуг українці почали шукати нові способи зекономити. А от приватний підприємець зі Львова Олександр Лазарєв ще в 2004 році повністю переобладнав двоповерховий будинок-офіс у «розумний дім», що дозволило йому повністю відмовитися від газу й суттєво заощаджувати.

Можайському сподобалося б

Можайському сподобалося б

Про необхідність ремонту Музею авіації у селищі Вороновиця, що за 20 кілометрів від Вінниці, говорили не один десяток років. Та все якось грошей не вистачало. І от нарешті у рамках програми «Підтримка економічного розвитку громад» Євросоз виділяє 300 тисяч євро на відновлення приміщення і створення інфраструктури місцевого Музею авіації Олександра Можайського.

Не на тих натрапили

Не на тих натрапили

Коли до сільського магазину у селі Лящівка Чорнобаївського району Черкаської області прийшли двоє немісцевих та ще й бородатих чоловіків і купили трохи не мішок хліба, селянам це видалося підозрілим. Тож кілька чоловіків вирішили тихцем простежити за незнайомцями.

Бог милував

Бог милував

Акція протесту у Павлограді зібрала понад тисячу небайдужих. Причиною виступів стала інформація про те, що фінансування медико-санітарної частини № 7, яке дотепер здійснювалося з державного бюджету, перекладається на місцевий, що фактично означає банкрутство установи чи зниження рівня медичного обслуговування до нуля.

Битва за чотири гривні

Битва за чотири гривні

Черговий скандал у Черкасах розгорівся через чотири гривні. Саме до такої суми з нинішніх трьох вимагав підвищити ціни на проїзд у маршрутках обласного центру перевізник — підприємство «ЧАРЗ-авто».

І війни не треба

І війни не треба

Юрій Федчук, боєць 2-ї штурмової роти 5-го Окремого батальйону Добровольчого українського корпусу, воюючи на сході, неодноразово дивився смерті в обличчя. А вона, виходить, підстерегла його на вулиці рідного Луцька, коли він приїхав у відпустку.

Всі статті рубрики