Поділитися щастям

Поділитися щастям

Різдвяна традиція запалення у Вифлеємі, на місці народження Ісуса Христа, символічного Вогню миру і передачі його з рук у руки була започаткована австрійськими скаутами для тих, хто святкує Різдво поза домом — у лікарнях, сиротинцях, притулках для старих.

Добре дiло твори смiло

Добре дiло твори смiло

«А коли іще у нас у школі буде такий ярмарок?». Схоже, це питання найбільше хвилювало і школярів, які взяли безпосередню участь у підготовці та проведенні благодійного ярмарку, і тих, хто привів батьків чи приніс свої заощадження, щоб придбати якийсь сувенір і допомогти армії.

Партизанський Миколай

Партизанський Миколай

На костюмовані карнавали та різдвяні вистави цих дітей не запросять. Та вони на це вже й не сподіваються. Як стверджують волонтери, які опікуються сиротинцями на окупованих територіях Донбасу, ці діти нині відчувають потребу в набагато прозаїчніших речах — від одягу до ліків і їжі.

Аморальний «Сектор»

Аморальний «Сектор»

Прикарпатське містечко Коломия негадано-неждано опинилося в центрі секс-скандалу. Все почалося з того, що в місті з’явилися афіші, які запрошували до місцевого нічного клубу «Сектор» на вечірку за участю «найкращої стриптизерки України». Однак під час виступу гості стався ексцес: один із гостей вечірки так захопився тим, що відбувалося на сцені, що зняв штани і в такому вигляді продовжив із стриптизеркою її «танець».

Почуйте Надію

Почуйте Надію

Надія Савченко, попри те що обрана народним депутатом України і незабаром стане делегатом у Парламентській Асамблеї Ради Європи, так і залишається за ґратами. Більше того, останнім часом стан її здоров’я різко погіршився. Як заявив один з адвокатів українки, Ілля Новіков, у Надії гострий отит, який розвинувся після застуди на етапі у вересні.

Крихке перемир’я

Крихке перемир’я

На східному фронті без змін. Тобто українська сторона продовжує дотримуватися «режиму тиші», керівництво штабу АТО і Ради нацбезпеки і оборони й надалі обурюються так званим провокаційним обстрілам iз боку бойовиків, на які українським воякам і надалі заборонено відповідати вогнем. «Дотримання «режиму тиші» було б великим кроком для миру й стабільності в Україні.

По вулицях трубу носили...

По вулицях трубу носили...

Постійні розмови про незахищеність Харкова перед сепаратистською навалою змусили волонтерку Катерину Бережну провести досить оригінальний експеримент. Поклавши на плече незаряджену трубу гранатомета, дівчина дві години бродила містом і каталася у метро, але ніхто й не подумав її зупинити.

Всі статті рубрики