Штепсель для мотора

Штепсель для мотора

Днями на вулицях Луцька з’явився незвичний транспорт — місцеві ентузіасти на базі старого-доброго «Богдана» запустили тестову «електромаршрутку». Зовні бусик практично нічим не відрізняється від звичайної «маршрутки». А от всередині...

Останній вареник

Останній вареник

Трагедією закінчився конкурс із поїдання вареників на швидкість у містечку Стрий, що на Львівщині. 51-річна переможниця конкурсу вийшла на сцену, але очікуваний приз так і не змогла отримати. Раптово жінка знепритомніла, і лікарям, які приїхали на виклик, нічого не лишилося, як констатувати смерть.

Гірше за ворога

Гірше за ворога

У прикордонній частині, яка дислокується у Вовчанському районі, сталося НП: капітан і двоє сержантів після добрячої пиятики посварилися з рядовими солдатами, що потрапили до лав армії в результаті мобілізації.

Передчуття Майдану

Передчуття Майдану

Напередодні річниці початку Євромайдану, що кардинально змінив історію України, соцмережі наповнилися фото, на яких міліція у славнозвісних шоломах «космонавтів» б’є і затримує простих громадян. Правда, епіцентром подій цього разу став не майдан Незалежності, а район Осокорки, але алюзії з тодішнім «Беркутом» були такі явні, що питання до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова: «А де ж обіцяні реформи правоохоронних органів?» виникало саме собою.

І знову «здрастуйте»

І знову «здрастуйте»

19 листопада парламент вперше відкриє двері перед новообраними депутатами. Але мова йде поки що не про пленарне засідання, а про підготовче. І до коаліційних боїв ця подія не має жодного відношення — депутати зберуться лише на «оглядини». Подивитись на залу, на візаві та вирішити, як пройде перший робочий день.

Із цигаркою — подалі

Із цигаркою — подалі

Відучора любителів курити на зупинках громадського транспорту від шкідливої і для них, і, передусім, для оточення, звички почали відучувати інформаційні знаки про заборону куріння. Які нагадують, що, за законом, курець має право запалити цигарку не ближче, як за 50 метрів від зупинки.

Війни боятися...

Війни боятися...

Керівництво держави намагається уникнути повномасштабної війни з Росією і саме тому продовжує дотримуватися Мінських домовленостей та не розпочинає активних наступальних дій проти бойовиків, які жодного дня не дотримувалися режиму припинення вогню.

Ціна життя

Ціна життя

«Не вбивайте наших дітей», «Я хочу, щоб тато жив!» — з такими гаслами учора хворі люди прийшли до Кабінету Міністрів, щоб добитися вирішення питання державної закупівлі потрібних їм ліків. «У мене син — хворий на гемофілію. Тричi на тиждень йому повиннi робити спеціальну ін’єкцію, інакше він просто стікає кров’ю.

Всі статті рубрики