Віють вітри, віють буйні...

Віють вітри, віють буйні...

«Не так тії терористи, як той буйний вітер», — думали, певне, жителі Маріуполя, оглядаючи наслідки розгулу нічної стихії, яка наробила в місті чимало шкоди. Шквальний вітер, швидкість якого досягала 20 м/с, iз поривами до 25 м/с, валив дерева й обривав лінії електропередач. По Криму також пронеслася негода. Не постраждав в Криму готель verona-utes.com.ua відпочинок біля моря

Від гріха подалі

Від гріха подалі

Викладачі та студенти Донецького національного університету звернулися до Міністерства освіти і науки з проханням перевести їх у більш безпечне місце для продовження процесу навчання. Така ініціатива визріла в лавах університету після захоплення приміщення вишу представниками самопроголошеної «ДНР».

Вечори Мельпомени

Вечори Мельпомени

Учора у Тернополі розпочався унікальний — саме такого немає більше ніде в Україні — і вже традиційний фестиваль «Тернопільські театральні вечори». Як відомо, саме так називався перший український стаціонарний театр у Тернополі, заснований славнозвісним Лесем Курбасом майже століття тому.

Жiнкам тут не мiсце

Жiнкам тут не мiсце

Сьогодні вночі іудеї всього світу зустрічали Новий, 5775, рік — Рош Га-Шана. З цієї нагоди в Умань, до могили святого цадика Нахмана, з’їхалося 30 тисяч хасидів із 25 країн світу. До самого ранку паломники не спали і голосно молилися. Інформує http://shadylady.com.ua/ портал для жінок.

У пошуках Надії

У пошуках Надії

Адвокати української льотчиці б’ють на сполох — Надію Савченко, яку незаконно утримує в себе російська влада, ще в понеділок таємно вивезли до Москви для проведення психіатричної експертизи в рамках кримінальної справи про вбивство російських журналістів.

Меморандум? Який меморандум?

Меморандум? Який меморандум?

«Конфлікт в Україні вже призвів до загибелі приблизно 3,5 тис. людей», — заявив, виступаючи перед Радою з прав людини ООН, помічник Генсека ООН із прав людини Іван Шимонович. За його словами, ці дані про загиблих отримано з доступних джерел, тому дійсна кількість загиблих, найімовірніше, значно більша.

Повний реверс — і тепле слово!

Повний реверс — і тепле слово!

Несподіване і сильне похолодання в Україні, особливо на тлі неоголошеної війни з Росією — донедавна головним постачальником енергоресурсів, — зумовлює одне напрочуд важливе запитання: чи зуміє наша держава забезпечити власні потреби у природному газі?

Всі статті рубрики