Гра у «навздогін»

Гра у «навздогін»

За всі роки незалежності національній збірній України жодного разу не вдалося пройти через сито відбору на шляху до фінальної частини чемпіонату Європи. Узяти ж участь у Євро-2012 «синьо-жовтим» дозволив статус господарів турніру, котрі, як відомо, звільняються від участі у відборі.

Кращі поміж других

Кращі поміж других

Слова Андрія Ярмоленка про те, що збірна України завжди погано починає відбори, вочевидь стосуються не тільки національної збірної. Кваліфікація нашої «молодіжки» на чемпіонат Європи-2015 також розпочалася з невдачі. У стартовому матчі підопічні Сергія Ковальця вдома поступилися збірній Хорватії, яка, в підсумку, й виграла «пульку».

Новачок на вершині світу

Новачок на вершині світу

«Найнесподіванішим фіналом «Великих шоломів» ХХІ століття» назвали спортивні оглядачі вирішальний матч US Open-2014. У ніч на вівторок за київським часом на стадіоні Артура Еша — центральній тенісній арені нью-йоркського парку Флашинг Мідоус — зустрілися японець Кеї Нішікорі (восьмий номер світового рейтингу) і хорват Марін Чілич (12). Уперше з 2005 року до фіналу «Гранд слему» не пробився жоден із «великої трійки» лідерів сучасного тенісу — Рафаель Надаль, Новак Джокович чи Роджер Федерер.

«Бронзові» потуги

«Бронзові» потуги

На чемпіонат світу з боротьби, що в понеділок розпочався в Ташкенті, українська збірна «вільників» вирушила в серйозно омолодженому складі. Лише двоє з восьми борців мають досвід попередніх виступів на планетарному форумі — представник вагової категорії до 57 кг Микола Айвазян та срібний призер Олімпіади-2012 Валерій Андрійцев (до 97 кг). Хай там як, але, як сказав перед від’їздом до Узбекистану головний тренер збірної з вільної боротьби Руслан Савлохов, без медалей із чемпіонату світу його підопічні точно не повернуться.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики