Поховайте та вставайте

Поховайте та вставайте

Учора в Горлівці поховали 42-річного Володимира Рибака, якого закатували і вбили терористи, а потім кинули в річку. Він був одним iз двох депутатів від «Батьківщини» у міськраді, де переважали члени Партії регіонів. На похоронах майорів синьо-жовтий прапор. За цей прапор Володимир віддав життя. 17 квітня його схопили біля будинку міськради Горлівки саме в той момент, коли він вступив у словесну перепалку з сепаратистами, які окупували мерію, і намагався поновити над нею прапор України.

Зона: життя триває

Зона: життя триває

За буремними подіями на сході країни на другий план відійшла давня біда України — Чорнобильська трагедія. 26 квітня виповнюється 28 років iз дня вибуху на четвертому енергоблоці ЧАЕС.

Між терористами і війною

Між терористами і війною

Активну фазу антитерористичної операції, яку сили МВС почали вчора вранці у Слов’янську, досить швидко довелося згорнути. До обіду українські сили МВС знищили три з п’яти блокпостів і зайшли на околиці Слов’янська. Утім невдовзі повідомлення з «лінії фронту» вщухли. Станом на 16.00, коли це число «УМ» готувалося до друку, інформації про подальше проведення АТО не надходило.

Рів для «братів»

Рів для «братів»

Близько двадцяти кілометрів рову вже прокопано на Сумщині вздовж російського кордону. Глибина його — два метри. Ширина — чотири. Призначення — перешкодити вільному переходу через кордон важкої військової техніки та транспорту контрабандистів.

Всі статті рубрики