Коридор ганьби для кривосуддя

Коридор ганьби для кривосуддя

Учорашня спроба провести нелегітимний з’їзд суддів у Кловському палаці (будівля Верховного Суду України) зазнала фіаско через громадський спротив. Нагадаємо, що найодіозніші носії мантії намагалися саме 7 квітня зміцнити свої позиції у новому форматі судової влади та обрати своїх представників до Конституційного Суду України. Неофіційно «УМ» стало відомо, що цими процесами керував з–за кордону одіозний автор так званої судової реформи часів Януковича Андрій Портнов. Якби слуги попереднього режиму в мантіях «зайшли» до КСУ, це становило б загрозу усьому конституційному ладу держави.

Не жартуй з агресором

Не жартуй з агресором

Загиблий 33–річний майор Станіслав Карачевський мав продовжити службу на материку, в Миколаєві, куди ще до повного захоплення його частини — окремої морської авіабригади ВМС України, — її екіпажі встигли перегнати боєздатні літаки й гелікоптери. Минулої неділі разом із товаришем по службі капітаном Артемом Ярмоленком він завантажив домашнім крамом контейнер, пiсля чого чоловiки пізно ввечері поверталися в гарнізонний гуртожиток.

Ніж у серце

Ніж у серце

У Виграєвському лісі, що біля Корсунь–Шевченківського, знайшли вбитим зниклого напередодні автомайданівця та журналіста Василя Сергієнка. Тіло чоловіка, який пройшов Майдан і був прихильником ВО «Свобода», лежало в ямі, присипане сміттям. Як повідомили «УМ» у черкаському обласному осередку «Свободи», на тілі були помітні сліди звірячих катувань: руки Сергієнка лишалися скутими кайданками, ноги зв’язані скотчем. Убивці завдали журналістові ножових поранень в область нирок, серця, шиї, потилиці, у нього була розбита голова, перебиті коліна.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Весняні грози не за горами

Весняні грози не за горами

Схоже, погода остаточно взяла курс на весну. Незважаючи на похолодання, які були минулого тижня, температура поступово буде підвищуватися і переходити у літнє тепло, повідомив під час чергового брифінгу директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда.

Федералізація — від Федерації

Федералізація — від Федерації

«Росіяни розкачують обстановку в країні. Путін та Янукович замовили та проплатили чергову хвилю сепаратистських безладів на сході країни — Луганськ, Донецьк, Харків», — написав у неділю на своїй сторінці у мережі «Фейсбук» міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Власне, інформація про те, що Росія не заспокоїться і готує чергову серію провокацій, гуляла інтернетом ще тиждень тому. Але вкотре міліція обрала тактику невтручання, виконуючи завдання міністра «прийняти накат проплачених маргіналів», а після цього «віджимати захоплене ними».

Всі статті рубрики