То вони так вчаться...

То вони так вчаться...

«Важка військова техніка не перетинала з боку Росії кордон на сході України, безпосередньо біля кордону її поки немає. В прямій видимості техніки також не видно», — повідомив учора о 16.00 агенції «Укрінформ» помічник начальника Східного регіонального управління Держприкордонслужби України Мирон Сидор.

Служу народу України?

Служу народу України?

Шеренга клятвовідступників, у якій досі самотньо бовванів адмірал Березовський, поповнилася 67–ма службовцями Бахчисарайського автобату. У середу надвечір вони «переприсягнули» і зобов’язалися «служити народові Криму» (залишається гадати, з такою ж щирою вірністю, як донедавна служили народу України?).

Крим затягує паски

Крим затягує паски

У Сімферополі вхід до парламенту АРК, уряду, республіканської прокуратури вам перегородять козаки з Кубані чи чоловіки з червоними пов’язками «Дружинник АР Крим». Значно серйозніше виглядає охорона республіканського військкомату і збірного пункту.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кримський «Гоблін»

Кримський «Гоблін»

Віктор — родич моєї дружини, який народився і виріс у Саках, поблизу Євпаторії, «свято вірить», що 16 березня за підсумками референдуму кримчани покажуть сімферопольським маріонеткам Кремля — Аксьо­нову і К°, а також російським загарбникам, на силу яких спираються самозванці, «де раки зимують».

Всі статті рубрики