Майдан очима Європи

Майдан очима Європи

Молоді кліпмейкери, брати Андрій та Філіп Рожени, сьогодні не знімають кіно. Але практично кожного дня їх можна побачити з камерою на Майдані. То вони поміж барикадами водять болгарську групу телевізійників, то російську.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ялтинська конференція «Регіонів»

Ялтинська конференція «Регіонів»

Про зібрання, себто Всеукраїнський форум представників обласних рад та Верховної Ради АР Крим, його учасників спові­стили буквально за півтори доби до початку роботи. В офіційному прес–релізі це нічим не обґрунтовується, лише зазначається, що ініціатори форуму — голови Харківської, Київської, Кіровоградської, Луганської облрад, відповідно, Сергій Чернов, Олександр Качний, Микола Ковальчук, Валерій Голенко, а також спікер парламенту Криму Володимир Константинов.

Від Фюле до Юлі

Від Фюле до Юлі

Комісар ЄС з питань розширення європейської політики сусідства Штефан Фюле має всі підстави пожартувати, як інший частий єврогість на наших теренах — Олександр Кваснєвський, котрий пообіцяв придбати в Києві квартиру, щоб зекономити на готелях.

Між розпуском та розгоном

Між розпуском та розгоном

Про те, що спочатку варто аналізувати, а вже потім лякатися, вчора на прес–конференції говорив колишній голова Центрвиборчкому Володимир Шаповал. Йдеться про «сто перше китайське попередження», що Президент буцімто пообіцяв розпустити чинну Верховну Раду і призначити до неї позачергові вибори.

Свобода №127

Свобода №127

«Беркут», що прицільно стріляє по журналістах; новітні «військові» кореспонденти, які зазнали поранень на Грушевського; викрадені, побиті, катовані працівники ЗМІ й блогери — все це, звісно, не могло не «сподобатися» міжнародній організації «Репортери без кордонів».

Всі статті рубрики