Милосердя проти морозу

Милосердя проти морозу

Минулої суботи у столичному Свято–Вознесенському храмі, що на Деміївці, вшановували пам’ять загиблих на вулиці від холоду та насильства. Традиція проводити панахиду зародилася після шокуючої смерті заробітчанки із Закарпаття Міли Давидової.

Від волхвів — на барикади!

Від волхвів — на барикади!

Для Миколи Караченцова, кумира мільйонів телеглядачів, дорога до Києва стала ще однією дорогою надії. У супроводі дружини Людмили Поргіної 68–річний актор поїздом приїхав із Москви до Києва, щоб вклонитися «Дарам волхвів» і помолитися за зцілення.

П’єдестал для кого?

П’єдестал для кого?

Заступник голови КМДА Руслан Крамаренко, який на своєму офіційному сайті проводив голосування серед киян про те, кого б вони хотіли бачити натомість пам’ятника Леніну, оприлюднив результати цього аматорського дослідження.

Ленінці з газом

Ленінці з газом

Близько дванадцяти годин тривала ліквідація пожежі на залізничному перегоні «Удачне — Межова» в Красноармійському районi Донецької області. Там у неділю зранку зійшли з рейок 26 цистерн iз пропан–бутаном. Загалом поїзд складався з 66 цистерн. Від ударів загорілися та вибухнули дві цистерни з горючою хімічною речовиною.

Небезпечні митці

Небезпечні митці

Учора представники богеми та журналісти зустрілися з в.о. міністра культури Леонідом Новохатьком і вимагали від нього взяти на поруки митців, які нині перебувають у СІЗО та під домашнім арештом. Ініціатор акції — директор Інформаційної агенції культурних індустрій, радіоведуча Ірина Плехова — каже, що слід вимагати «особистої відповідальності чиновників від культури взяти на себе відповідальність за репресії проти українських інтелектуалів, які є активними учасниками Євромайдану».

Відхурделило, відмело

Відхурделило, відмело

Циклон, який наробив чимало лиха, поступово втрачає силу. Однак на вихідних рятувальникам було не до відпочинку — довелося відновлювати електропостачання, адже у багатьох регіонах дроти не витримали поривів вітру та обледеніння. За повідомленням прес–служби ДСНС, на ранок понеділка без світла залишалися 178 населених пунктів.

Всі статті рубрики