Кляп для незгодних

Кляп для незгодних

Київський зоопарк знову в епіцентрі скандалу. Цього разу причиною став відкритий лист завідувача відділу птахів Богдана Швайки, розміщений у «Фейсбуцi». Пан Богдан поскаржився на те, що « в зоопарку не вистачає грошей на корми для тварин, на зарплату та спецодяг для працівників, а котельня працює без дозволу на експлуатацію, що може призвести до її відключення у будь–який момент та виникнення проблем із здоров’ям через переохолодження у тварин тропічного клімату».

«А труднощі ми переживемо...»

«А труднощі ми переживемо...»

У Григорія Кохана була унікальна здатність — він в усьому шукав позитив. А ще — робив лише те, у що вірив, практично завжди переробляючи сценарії під своє внутрішнє чуття. А потім на цих фільмах виростали цілі покоління: «Жива вода», «Кармелюк», «Циганка Аза», «Ярослав Мудрий», «Народжена революцією»...

Що нам той Ван Дамм!

Що нам той Ван Дамм!

У кожного, хто хоча б краєм ока бачив рекламу автомобілів «Вольво», у якій голлівудський актор Жан–Клод Ван Дамм на ходу в шпагаті зависає між двома вантажівками, подих перехоплювало від страху і захоплення. Мало хто знає, що під час зйомок цього ролика у Ван Дамма було спеціальне страхувальне кріплення для ніг, дороги під час зйомок ролика були в ідеальному стані, а плавність і синхронність руху автомобілів контролювала спеціальна система.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як заробити на країну

Як заробити на країну

Закінчилися зимові свята, і це значить, що вітчизняну економіку треба терміново й активно виводити з летаргічного сну. «Сьогодні це наше головне завдання», — сказав, відкриваючи вчорашнє засідання уряду, Прем’єр–міністр Микола Азаров.

Забужко подасть Медведчуку 25 копійок

Забужко подасть Медведчуку 25 копійок

Печерський райсуд Києва 8 січня задовольнив позов кума Володимира Путіна — Віктора Медведчука — до Оксани Забужко і зобов’язав письменницю виплатити позивачеві моральний збиток. Втрати свого реноме Медведчук оцінив усього в 25 копійок.

Золота пастка

Золота  пастка

Аналізуючи причини пожежi, фахівці дiйшли висновку: трагедії могло б і не бути, якби на фабриці дотримувалися елементарних правил пожежної безпеки.

Першими жертвами вогню стали шість чоловік, які, найвірогідніше, сіли відзначити минулі свята за обіднім столом у модельному цеху на четвертому поверсі заводського приміщення.

Всі статті рубрики