Навіщо платити більше?

Навіщо платити більше?

Ціни на проїзд у столиці таки підвищаться — але з нового року. Після 1 січня вартість квитка в муніципальному транспорті — автобусах, тролейбусах, трамваях, фунікулері — зросте до 3 гривень. Вартість проїзду в метро поки що остаточно не визначена — йдеться про інтервал між 3 і 3,5 грн. Однак запасатися жетонами наперед не варто — з нового року їхній колір буде змінено.

Танці проти діабету

Танці проти діабету

У Всесвітній день діабету, 14 листопада, на центральній площі столиці десятки людей, у тому числi й кореспондент «УМ», затанцювали разом під рухи запальних хореографів, привертаючи увагу оточуючих. Перед акцією перехожим розповіли про діабет i роздали інформаційні буклети. Флеш–моб «ДІА ДАНС.

«Червона крапка» на карті

«Червона крапка» на карті

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) попередила Європу про небезпеку спалаху поліомієліту, який насувається на континент із Сирії. Там уперше за останні 15 років почалася епідемія запалення мозку, спричинена поліовірусом. Особливо ВООЗ стурбована ситуацією, яка склалася в Україні: маємо велику загрозу повернення цієї недуги.

Новини плюс

Новини плюс

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ПадоЛЮКИ

ПадоЛЮКИ

«Люк, ти мене вб’єш чи проковтнеш?» — таке запитання не повинні ставити діти. Але їм доводиться. Ще свіжий у пам’яті спогад про маленького львів’янина, для якого прогулянка на дитячому майданчику закінчилася трагічно. Він упав до відкритого люка, і його тіло знайшли за 1,5 кілометра від місця падіння.

Бунтарі зі студентськими квитками

Бунтарі зі студентськими квитками

У неділю українські студенти відзначатимуть Міжнародний день студента. Для більшості він стане приводом для чергових дискотек та, як зараз модно казати, тусовок. Хоча якщо звернутися до історії цього свята, то причини для його запровадження не такі вже й веселі — 17 листопада 1939 року нацисти здійснили штурм університету Праги.

Всі статті рубрики