«Куряча» пошесть

«Куряча» пошесть

В інфекційне відділення Чернівецької обласної лікарні позавчора було доправлено дев’ятьох людей, які куштували кури–гриль у кафетерії, що діє при продовольчому магазині. Зараз стан здоров’я цих пацієнтів лікарі оцінюють як середньої тяжкості й висловлюють підозри на сальмонельоз.

Чого варта твоя хата?

Чого варта твоя хата?

Відтепер українцям для того, щоб купити–продати, подарувати чи успадкувати майно, треба звертатися до спеціального оцінювача. У середу Фонд держмайна затвердив нові правила, згідно з якими з 1 листопада висновок оцінювача є обов’язковою умовою здійснення таких операцій.

Пенсії зростають навесні

Пенсії зростають навесні

На засіданні у середу уряд затвердив рішення, яке стосується мільйонів українських пенсіонерів, — новий порядок березневого перерахунку пенсій. Про це повідомила міністр соціальної політики Наталія Королевська.

Черговий «привіт» Файнгольдам

Черговий «привіт» Файнгольдам

Днями дружина мiльйонера i екс–депутата Сiмферопольської мiськради Йосипа Файнгольда стала жертвою невiдомого терориста. Жінка вставляла в домашній ноутбук USB–флешку, яка в той день надійшла на домашню адресу в звичайному поштовому конверті.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Одеський «погром»

Одеський «погром»

Учора мер Одеси Олексій Костусєв написав заяву про складення повноважень міського голови. Відповідне повідомлення з’явилося по обіді на офіційному сайті мерії. Від цієї несподіваної новини дехто зітхнув з полегшенням (адже мiсто позбулося керівника–українофоба), а декого, особливо в одеських владних кабінетах, вона й налякала, адже це звільнення може мати непрогнозовані наслідки.

Хто крайній?

Хто крайній?

Учора сотні вантажівок застрягли на кордоні з Росією, в пунктах пропуску в Донецькій і Луганській областях. Водіям–«далекобійникам» пояснили, що причиною затримки стали нововведення у правилах ввезення товарів до країн Митного союзу.

Всі статті рубрики