«Гладіатори» для биття

«Гладіатори» для биття

Дебют «Будівельника» у груповому раунді Євроліги, який став можливим завдяки отриманню чемпіоном України «уайлд–кард», «за замовчуванням» передбачає радше знайомство з найсильнішим клубним турніром Старого світу, ніж вирішення серйозних турнірних завдань.

Харківське мовчання й київська канонада

Харківське мовчання й київська канонада

Майже двотижнева перерва в чемпіонаті прем’єр–ліги, під час якої національна команда України здобула право на участь у матчах «плей–оф» відбору на ЧС–2014, створила суттєві проблеми не для головних донорів збірної — «Дніпра», «Шахтаря» та «Динамо», а для лідера першості — харківського «Металіста».

«Генеральські» амбіції

«Генеральські» амбіції

Як і передбачала «УМ», на старт чемпіонату України під егідою ФХУ вийдуть не п’ять, а шість команд. Уже після всіх дедлайнів договір на участь у турнірі уклали київські «Генерали» (офіційно — ХК «Дженералз»). Федерація була тільки «за» поповнення кількісного складу ліги.

Дійти до рубікону

Дійти до рубікону

На чемпіонаті світу з аматорського боксу, який триває в Алмати, пора вирішальних боїв іще не настала, а лави української збірної з кожним днем стають усе рідшими. Своєрідним рубіконом для майстрів шкіряної рукавички є чвертьфінал, пройшовши який, боксер гарантує собі медаль.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хто боїться — той не виграє!

Хто боїться — той не виграє!

Найгірші передчуття збулися. У «плей–оф» чемпіонату світу–2014 збірна України гратиме проти команди Франції. Такий результат жеребкування, що відбулося вчора в Ньоні. Кульки (підігріті чи ні — щодо цього не варто сперечатися) тягнув відомий у недавньому минулому швейцарський гравець Александер Фрай.

Всі статті рубрики