Смертельний перехід

Смертельний перехід

Тернопіль гуде, обговорюючи ДТП зi смертельним наслідком, яка сталася ввечері на проспекті Злуки — одній iз найбільш завантажених транспортом і аварійних вулиць обласного центру. Близько 20–ї години на нерегульованому переході неподалік магазину «Універсам» водій BMW–320, їдучи, за словами очевидців, на великій швидкості, не пропустив пішоходів, унаслідок чого загинула 15–річна дівчина, першокурсниця тернопільського профтехучилища №3.

На «війні» як на війні

На «війні» як на війні

Як і у попередні роки, основне дійство дводенного VI міжнародного військово–історичного фестивалю «Альмінська справа», присвяченого 157–й річниці завершення Східної (Кримської) війни 1853—1856 років, відбулося просто неба.

Що написане пером...

Що написане пером...

Віднині ухилитись від повернення грошей, які були взяті під розписку або шляхом договору про займ, стане неможливо. 18 вересня суд постановив, що відтепер письмова форма договору займу є доказом не тільки факту укладання самого договору, а й факту передачі грошової суми позичальнику.

Два місяці за збереження природи

Два місяці за збереження природи

Ленінський районний суд Мурманська ухвалив рішення, за яким Руслан Якушев — український член команди судна екологів з «Грінпіс» ArcticSunrise (чоловік працював коком та не брав безпосередньої участі в акції протесту) — був засуджений до двох місяців арешту, повідомляє «5–й канал».

Чи не заширока для Гіннесса?

Чи не заширока для Гіннесса?

Україна продовжує ставити рекорди. Найбільшим вареником чи пирогом на цей раз не обійшлося. Вирішили зробити наймасштабніше фото. Таку мету перед собою поставив американський фотограф українського похо­дження Сергій Мельникофф.

Батьківська рада для мера

Батьківська рада для мера

При міському голові Тернополя створено Батьківську раду — дорадчо–консультативний орган, на який покладаються функції проведення попередньої громадської експертизи проектів розпоряджень та рішень, які стосуються освітньої галузі, участі в обговоренні під час їх прийняття та здійснення моніторингу їх виконання.

Страшний суд... Мирський

Страшний суд... Мирський

42–річний отець Миколай із села Пушкове Голованівського району Кіровоградської області має відпрацювати 120 годин на громадських роботах. Таке рішення виніс батюшцi з Московського патрiархату суд за умисне легке тілесне ушкодження, завдане своєму колезі у рясі з Київського патріархату.

Всі статті рубрики