Липовий литовець

Липовий литовець

Пошуком і затриманням екс–ректора Національного податкового університету Петра Мельника займатиметься Генпрокуратура, а не міліція, заявляє міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко і направляє журналістів із запитаннями одразу в Генпрокуратуру.

Гарбуз для Петра

Гарбуз для Петра

Близько 200 прихильників Комуністичної партії вчора прийшли на площу перед будівлею Центральної виборчої комісії, вимагаючи зареєструвати ініціативну групу з проведення всеукраїнського референдуму про вступ України до Митного союзу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Карантин» під Радою

«Карантин» під Радою

Учора популярна одеська комік–трупа «Маски» розвеселила антураж біля Верховної Ради, провівши акцію під назвою «Карантин». Знаково, що перформенс відбувся саме в День рятувальника, встановлений свого часу указом Президента.

Полювання на голів

Полювання на голів

Черговий кримінальний скандал із політичним присмаком вибухнув на Донеччині: за звинуваченням у хабарництві у Сніжному затримано міського голову Олександра Дороніна. Арешт відбувався з театральною пишнотою: правоохоронці в бронежилетах та слідчі обласної прокуратури серед робочого дня увірвалися в робочий кабінет мера, де й було виявлено конверт із 2 тисячами доларів.

Всі статті рубрики