«Наркомани на городі...»

«Наркомани на городі...»

Кабінет Міністрів у середу ухвалив стратегію до 2020 року щодо протидії наркотикам. Заплановано декриміналізувати статті (себто зробити їх адміністративним правопорушенням) за зберігання невеликих доз наркотиків.

Так і до проФФесора недалеко

Так і до проФФесора недалеко

У середу Геннадій Кернес захистив дисертацію, будучи аспірантом кафедри парламентаризму й політичного менеджменту Академії держуправління при Президенті. Під час захисту дисертації журналіст газети «Вести» спробував бути присутнім у залі, проте його не пустили на захист.

Заробила другу «ходку»

Заробила другу «ходку»

Кримським міліціонерам знадобилася рівно доба, щоб викрити цей злочин. А все тому, що знайшлася небайдужа людина, яка зателефонувала у Керченський міськвідділ, повідомівши про схожу з розклеєним повсюди фотороботом iмовірної викрадачки.

Зловив злочинця і був засуджений

Зловив злочинця і був засуджений

Спортсмена, якого підозрювали в насильницькому утриманні людини, ліберійська феміда визнала невинним. Суд, що відбувся 28 серпня, зняв усі обвинувачення з Лісогора. Про це повідомляє сам Олег на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук».

Таран за тарань

Таран за тарань

Нещодавно в iнтернеті з’явилося відео, опубліковане ТСН, на якому чітко показано, що російські прикордонники навмисно протаранили човен з українськими рибалками. На відео видно, що росіяни влаштували гонитву за човном рибалок.

З першим вересням, «Київська Русь»!

З першим вересням, «Київська Русь»!

До першого вересня залишилось пару днів, а у школі «Київська Русь» (названій так на честь 1025–річчя Хрещення) ще підфарбовують, підчищають і підтягують останні будівельні «хвости». На її просторій території за високим ґратованим парканом метушаться люди в робах. На ручках дверей — целофан. Біля чорних клумб — червоні і жовті хризантеми в горщиках, готові до висаджування.

Всі статті рубрики