ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перше знайомство

Перше знайомство

До одного з найбільш очікуваних боксерських боїв десятиліття залишилося менше двох місяців. Готуючись до «важкого» суперфіналу, запланованого на 5 жовтня, володар чемпіонських поясів IBF, WBA, WBO та IBO Володимир Кличко й регулярний чемпіон WBA Олександр Повєткін потроху почали розігрівати публіку.

Під китайським «котком»

Під китайським «котком»

Українські бадмінтоністи ніколи не хапали зірок зі «світового» небосхилу. Власне, як і переважна більшість європейських майстрів ракетки та воланчика. Адже, не секрет, що в цій царині майже безроздільно панують азіатські спортсмени.

Інтрига на тлi порожнiх трибун

Інтрига на тлi порожнiх трибун

Учорашній день московського чемпіонату світу — четвертий за ліком — мав принести українським легкоатлетам першу медаль. Аби вітчизняна багатоборка Ганна Мельниченко зійшла на п’єдестал, їй потрібно було не «завалити» останній вид змагальної програми, а показати свій час на 800–метрівці, яку спортсменки бігли вже після здачі цього номеру «УМ» до друку.

«Золота» драма в Будапешті

«Золота» драма в Будапешті

Після 2009 року, коли наша «золота» олімпійська четвірка шаблісток здобула ще й титул чемпіонів світу, планетарне панування Ольги Харлан і Ко припинилося — зі світового трону їх посунули росіянки. Три роки поспіль «триколірний» квартет, очолюваний французом Крістіаном Бауером, неодмінно перемагав «синьо–жовтих» у фіналах ЧС.

Всі статті рубрики