Кривавий полiгон

Кривавий полiгон

Трагедія сталася у приміському селищі Полігон, у приватному будинку на околиці, розташованому неподалік залізниці. Від рук убивці (чи вбивць) загинули на місці 57–річний глава сім’ї, його 55–річна дружина, а також 28–річна дочка.

Лише спалах

Лише спалах

Нещастям завершилось для однієї сім’ї сходження на найвищу точку України. У хлопця, який повертався з батьком з гори, біля підніжжя Говерли влучила блискавка.

Ірванець, поезія i вік Христа,

Ірванець, поезія i вік Христа,

Збірка вибраних поезій Підскарбія «Бу–Ба–Бу» Олександра Ірванця, яку щойно випустило у світ видавництво «Лаурус», відкривається текстом під назвою «Художник». Під віршем стоїть дата створення — 1980 рік.

Взяла у мами «Лексус» покататися…

Взяла у мами «Лексус» покататися…

Дорожньо–транспортна пригода за участі людей iз відомими у чиновницьких колах Одещини і на Закарпатті прізвищами сталася у центрі Ужгорода на вулиці Корятовича. Як повідомили закарпатські ЗМІ, увечері поблизу книгарні «Кобзар» донька «губернатора» Одещини Едуарда Матвійчука Аліса Матвійчук, яка кермувала «Лексусом», протаранила «Шкоду» високопоставленого чиновника Закарпатської облдержадміністрації.

Два вагончики над прірвою

Два вагончики над прірвою

Дзвінок черговому ялтинської служби порятунку надійшов минулої неділі рівно о 15.40. Телефонували обидва провідники канатної дороги «Місхор — Ай–Петрі» — спеціально навчені інструктори, котрі разом із пасажирими перебувають у вагончиках під час їхнього руху.

Додому без грошей

Додому без грошей

Дванадцятеро українських моряків, які протягом року були змушені жити в Китаї, нарештi повернулися додому. Нагадаємо, що причиною тривалого перебування українців за межами Батьківщини став інцидент, який трапився 26 червня 2012 року, коли судно Мaxima зіткнулося з китайським судном Jingfan.

Знову газова атака?

Знову газова атака?

Опівдні вулицю Шевченка і прилеглі до неї двори потряс вибух. Його наслідки жахливі — людські жертви, багато потерпілих і залишених без даху над головою.

В очікуванні справедливості

В очікуванні справедливості

Як розповів заступник прокурора Миколаївської області Дмитро Єфименко, слідча група зібрала достатньо доказів для складання обвинувального акта за статтею 115 Кримінального кодексу України пункт 2 «Закінчений замах на умисне вбивство, вчиненний з особливою жорстокістю».

Всі статті рубрики