Затримали за мітинг

Затримали за мітинг

Аби вберегти спокій громадян та всіх, хто святкував день хрещення Русі, в суботу в Києві міліції було чи не більше, ніж вірян. І правоохоронці вирішили, що купка людей iз державними прапорами та повітряними кульками становить небезпеку — і затримали їх.

Шоколад iз присмаком

Шоколад iз присмаком

Відсьогодні продукція «солодкої імперії» Петра Порошенка заборонена до експорту в Росію. Як повідомив у понеділок керівник «Росспоживнагляду», головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Онiщенко, «наші підозри справдилися, про що ми щиро шкодуємо».

Хрещення, кум, флот...

Хрещення, кум, флот...

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На зустрічі з нагоди річниці Хрещення Русі глави України і Росії обговорили нагальні для обох держав питання. Зокрема, Віктор Янукович наголосив, що в обох країн є взаємні інтереси, які можуть створити сприятливі умови розвитку економіки Росії та України. У свою чергу, Володимир Путін «тиснув» на своє: «У нас є багато спільних питань, проблем, які ми повинні вирішити. Завтра відбудеться ще одне свято — свято військово–морського флоту, яке завдяки Україні стало спільним. Сподіваюсь, це буде гарною нагодою, аби поговорити про співпрацю у сфері безпеки. Тут також багато загроз і викликів перед нашими державами». Президент РФ знову не без лукавства заявив, що Росія поважатиме будь–який вибір України в її інтеграційних дiях. Проте додав: «Ми вважаємо, що конкурентні переваги українська економіка може отримати лише шляхом об’єднання з російською».

Закордон Юлi «не свiтить»

Закордон Юлi «не свiтить»

Президент Янукович, очевидно, не збирається розв’язувати питання Тимошенко за прикладом помилування Юрія Луценка. Поки організоване світове лобі засуджує її політично мотивоване переслідування і пропонує механізми врятування пані Юлії від в’язниці, діюча влада виносить на світ нові глави цієї кримінально–судової епопеї.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кінець родинної «Ірпеніади»

Кінець родинної «Ірпеніади»

Чиновники Ірпеня, що під Києвом, та викладачі місцевого Національного університету Державної податкової служби приголомшені: минулої суботи в робочому кабінеті правоохоронцями «на гарячому» при отриманні хабара (на загальну суму 120 тис. грн.) затримано ректора цього ВНЗ, екс–нардепа кількох скликань Петра Мельника. Одіозний «батько майбутніх податківців» роками мав неабиякий вплив не лише на очолюваний ним університет, а й усю владну вертикаль Приірпіння. Депутатами міськради Ірпеня є його рідна сестра та двоє племінників, а син Максим — депутат Київської облради (раніше навіть устиг попрацювати заступником мера Ірпеня). Але тепер родина Мельника втрачає в Ірпені взагалі будь–який вплив.

Крим: розстріл мерів продовжується

Крим: розстріл мерів продовжується

Ритуальна процедура відбуватиметься у підпорядкованому російському Чорноморському флоту Будинку офіцерів. Суто з формального боку, це цілком виправдано: до звільнення у запас 199З року у званні капітана третього рангу Бартенєв служив у цьому гарнізоні інженером–механіком, і за всіма канонами, як старшому офіцеру, йому мають віддати військові почесті. Поховають його на Центральному міському кладовищі, неподалік могили його попередника у кріслі мера і, до слова, ровесника (обидва 1956 року народження) Володимира Шайдерова, котрий, нагадаємо, раптово помер від серцевої недостатності п’ять років тому... В автономiї оголошено триденний траур.

Минулої суботи Олександр Бартенєв став жертвою нічного нападу у під’їзді п’ятиповерхівки, де він мешкав. Медики міськлікарні упродовж кількох годин намагались реанімувати пораненого посадовця. Зокрема, встигли провести дві невідкладні хірургічні операції, готувались до третьої. Проте не встигли — серце пацієнта, у якого, за неофіційними даними, були пошкоджені внаслідок пострілу легені, зупинилось...

Всі статті рубрики