Мустафа Джемiлєв: «Дiти вбитого — вiднинi мої дiти...»

Мустафа Джемiлєв: «Дiти вбитого — вiднинi мої дiти...»

Таким пригніченим і водночас виваженим і щирим, наче на сповіді, лідера кримських татар на прес–конференціях, мабуть, досі ніхто не бачив. Хай там як, але у сімферопольському офісі Меджлісу Мустафа–ага повною мірою задовольнив інтерес практично всіх присутніх медійників.

«Арена» кризи

«Арена» кризи

У найбiльш престижному торгово–розважальному центрі — «Арена», що на Бессарабській площі в центрі Києва, — продають приміщення. За четверту частину елітного кварталу просять 45 млн. доларів, а за кілька поверхів, на яких зараз розмiщенi автосалони, ресторани та магазини ексклюзивних меблів, — 24 млн. доларiв.

І живим, і ще не народженим

І живим, і ще не народженим

Вулиця Полярна, 7–б у столичному районі Оболонь тепер стала осередком допомоги соціально незахищеним дітям і неповнолiтнiм вагітним. Днями тут відкрилися Центр соціально–психологічної реабілітації вагітних дівчат, які опинилися у складних життєвих обставинах, і Центр допомоги дітям благодійної організації «Місто щасливих дітей».

Знижки для тих, хто цікавиться Києвом

Знижки для тих, хто цікавиться Києвом

Столична влада продовжує шукати шляхи для популяризації Києва серед туристів. Днями запустили новий проект City Card — це відома у всьому світі міська туристична картка лояльності, яка надає численні привілеї та переваги кожному її власнику.

Пiдводнi тiнi минулого

Пiдводнi тiнi минулого

Сенсаційна знахідка українських науковців, якi працювали спiльно з фахiвцями Росiйського географiчного товариства, може «потягнути» на кілька десятків мільйонів доларів: нiмецьке судно «Тотіла», яке затонуло за часів Другої світової війни, «начинене» зброєю і вибухівкою.

Всі статті рубрики