Дорогу — п’яному «менту»

Дорогу — п’яному «менту»

Дорожньо–транспортна подія сталася ввечері на бульварі Перова. За словами очевидців, на тротуарі гуляла сім’я з чотирирічним сином, аж раптом iз дороги на узбіччя вискочив автомобіль марки «Кіа Сід», наїхавши на людей. Батько не встиг вихопити малюка з–під коліс машини.

Один на зберігання, інший — на переплавку

Один на зберігання, інший — на переплавку

Дискусію про пам’я­тники Леніну в Сумах можна вважати закритою. Крапку у тривалих політичних супереч­ках поставила вчорашня сесія міської ради, хоча це й було непросто: комуністи намагалися взагалі зняти з порядку денного питання про демонтаж двох монументів вождю, але депутати їх не підтримали.

Одна гільза і багато чуток

Одна гільза і багато чуток

За мусульманськими канонами, похорон мав відбутися до заходу сонця ще в понеділок — у день загибелі 43–річного Февзі, в котрого, до слова, залишилася дружина і малолітня донька, та ще семирiчний син вiд першого шлюбу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Можна i не 1 вересня

Можна i не 1 вересня

Освітнє відомство не проти, щоб вищі навчальні заклади самі визначали, коли розпочнеться навчальний рік. Мiносвiти посилається на положення про організацію навчального процесу, лише застерiгає: обов’язкова умова — «додержання нормативних обсягів навчального часу».

Врятувати «гіперболоїд»

Врятувати «гіперболоїд»

Надати допомогу Україні в реконструкції вежi вже погодилася група вчених з Австрії, Німеччини та Росії. Після капітального ремонту миколаївську водонапірну планують подавати до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Плати, аби співати

Плати, аби співати

Законопроект, висунутий народними депутатами з фракцій «Батьківщина», «УДАР» та Компартії, пропонує стягувати із закордонних гастролерів 17% податкового збору з концерту. Виручені кошти планують спрямувати в казну міської ради та Міністерства культури у співвідношенні 30:70 відсотків.

Миєш посуд в Італії? Допоможи українським олігархам

Миєш посуд в Італії? Допоможи українським олігархам

Набрав чинності Закон N184–VII «Про внесення змін до деяких законів України про добровільну сплату єдиного внеску». Цей документ вносить зміни до законів, де йдеться вже про обов’язкові, а не добровільні платежі (Закон «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» та «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування»).

Всі статті рубрики