Ще живий, та вже не вічний

Ще живий, та вже не вічний

Мешканці селища Комишня Миргородського району, котрі минулої суботи вранці зійшлися на тамтешній базар, побачили пошкоджений уночі пам’ятник Леніну. Офіційно про це селищний голова поінформував правоохоронців близько дев’ятої години. Скам’янілому Іллічу, що стоїть на повен зрiст, відбили кисть правої руки та ніс, понівечили обличчя й водночас розбили прикріплену до постаменту інформаційну табличку. Якихось написів чи інших ознак ідеологічного підґрунтя акцiї не виявлено.

Помер останній «генсек» України

Помер останній «генсек» України

У неділю на 78–му році життя помер Станіслав Гуренко. Мабуть, назвати цього чоловіка останнім «легальним» комуністом України було б неправильним. Утім саме з його іменем в історії нашої країни асоціюється радикальний перехід від радянського минулого до незалежності, принаймнi Гуренко назавжди залишиться останнім першим секретарем ЦК Компартії радянської України.

Стережися «Щільної забудови»

Стережися «Щільної забудови»

Учора траса, що йде з передмість до Києва, зранку променилася вогнями фар. Усе через те, що набрали чинності нові правила дорожнього руху, які зобов’язують iз 1 жовтня до 1 травня за межами населених пунктів їздити з увімкненим ближнім світлом навіть удень.

У Черкасах відкрито нове відділення банку «Київська Русь»

У Черкасах відкрито нове відділення банку «Київська Русь»

Нове відділення банку міститься практично у центрі Черкас, по вулиці Смілянській, 23. «Це відділення вважається на Черкащині центральним, тут створено десять робочих місць, є всі умови для комфортної роботи персоналу та якісного обслуговування наших клієнтів», — розповідає «УМ» виконавчий директор Черкаської регіональної дирекції Василь Каюк.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Люди в чорному

Люди в чорному

Ще в п’ятницю близько двадцяти осіб пройшлися колоною від траси в напрямку президентської резиденції в Нових Петрівцях, вимагаючи звільнити засудженого напередодні до семи діб ув’язнення Максима Панова, а вже в суботу — новий вирок української Феміди: суд дав п’ять діб арешту Василю Гацьку як організатору п’ятничної акції.

Мед з кулаками

Мед з кулаками

За світовим значенням і визнанням громадськості цей міжнародний конгрес конкурує з пісенним конкурсом «Євробачення» та футбольним чемпіонатом «Євро–2012». А за масштабами підготовки і спричиненим учора резонансом його сміливо можна прирівняти і до подій значно більших масштабів. «Апімондія–2013» — ХХХХІІІ Міжнародний бджільницький конгрес «Апімондії», на який протягом вересня–жовтня 2013 року до Києва з’їдуться близько 12 тисяч гостей iз понад ста країн. Конгрес обіцяє стати найбільшим міжнародним галузевим заходом в історії України.

Всі статті рубрики