Словом, шарж...

Словом, шарж...

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Стало вже традицією, що на відкритті виставки «Карикатуристи України» — шостої за ліком, цього разу присвяченої шаржам і озаглавленої «Парсуни», — підбиваються підсумки щорічного конкурсу імені Валерія Зелінського «Карикатура в українській пресі». Ясна річ, дипломанти конкурсу й учасники щойно відкритої виставки — часто–густо одні й ті самі особи, тому нікого не дратує, що ці два заходи поєднуються.

Постріл «з неба»

Постріл «з неба»

Справжнісінький жах пережила 16–річна черкащанка Вікторія Швець. Школярка робила ранкову пробіжку, як біля багатоповерхівки в неї поцілили з пневматичної зброї. «Віка раптом відчула удар по голові. Подумала, що хтось кинув щось із балкону. Коли взялася за голову, зрозуміла, що по руці тече кров. Чоловік, який проходив поруч, зупинив автівку, і доньку відвезли до лікарні», — розповів «УМ» батько дівчини Михайло Швець.

Міністр знає причини пожежі. Але не скаже

Міністр знає причини пожежі. Але не скаже

«Основні причини вже встановлено. Йде доопрацювання, працюють органи прокуратури та МВС... У нас буде консолідована думка до 15 квітня», — повідомив днями міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставиць­кий на прес–конференції в Донецьку. Нагадаємо, що за фактом пожежі, яка тиждень тому вивела з ладу одну з найбільших теплових електростанцій країни, відразу ж було почато досудове розслідування за ч.2 ст.272 КК (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей). Один співробітник ТЕС загинув, ще п’ятеро досі перебувають у шпиталях. Вогонь зруйнував чотири енергоблоки станції.

Птахи не хочуть слухати рок

Птахи не хочуть слухати рок

У травні 2013 року в Києві відбудеться перший українсько–шведський рок– та екстрим–фестиваль «Рок–Січ». Основним майданчиком цього дійства стане Труханів острів. Але природоохоронці вже висловлюють протест проти цих планів, оскільки гучне дійство завдасть значної шкоди екологiї острова та його пернатим мешканцям.

Найвища цінність — вивіска ПР

Найвища цінність — вивіска ПР

Завзяття, з яким Державна виконавча служба Івано–Франківського міськуправління юстиції взялася стягувати з депутата облради Петра Шкутяка 10 тисяч гривень на користь Партії регіонів, б’є ключем. І це при тому, що сотні суспільно важливіших рішень судів служба виконує як мокре горить. Вочевидь, «регіоналам» не терпиться продемонструвати, хто господар в області, мешканці якої на виборах традиційно підносять ПР найбільшого в Україні електорального гарбуза.

«Полювання» на мерів

«Полювання» на мерів

Крим, либонь, лідирує з–поміж інших регіонів за кількістю міських і сільських голів, останнім часом притягнутих до кримінальної відповідальності за зловживання у земельній сфері. У більшості випадків фігурує найбільш цінний тутешній ресурс — приморські й пляжні ділянки. Здавалось би, фіаско колишніх очільників територіальних громад повинно стати повчанням для нинішніх і якось відвести чиновників від спокуси. Проте ні.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Весна зиму переборе

Весна зиму переборе

7 квітня увесь православний світ порине в атмосферу одного з найвеличніших свят церковного календаря. Свято благої вісті — вісті Архангела Гавриїла Діві Марії про народження непорочного сина Божого — вважають великим і чистим.

Всі статті рубрики