Київський пат

Київський пат

Учора головною темою в розблокованій Раді мало нарешті стати призначення виборів місцевої влади Києва, відкладене з вівторка. Але влада й опозиція так і не знайшли компромісу в цьому питанні. І та, й інша сторона не мають більшості голосів, аби затвердити вигідні їм дати виборів. Тож засідання закрилося без конкретних рішень щодо столиці. Перед тим, ніби «між іншим», парламентарії ухвалили 58 постанов про проведення 2 червня позачергових виборів сільських, селищних і міських голів у 58 інших населених пунктах України.

Під чию дудку сумувати?

Під чию дудку сумувати?

Схоже, під час ювілейного вшанування жертв депортації з Криму місцевий уряд на чолі з «регіоналом» Анатолієм Могильовим хоче порушити традицію. Рівно 20 років тому Верховна Рада Криму ухвалила відповідну постанову, а тепер місцеві урядовці прагнуть провести всі заходи під власною егідою, а не зусиллями нібито «нелегітимного» Меджлісу. Хоча представницькому органу кримських татар не бракувало вміння справлятись з цим усі ці роки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Більше протестів, непартійних і насильницьких

Більше протестів, непартійних і насильницьких

ільства, 2012 рік — третій рік перебування при владі Віктора Януковича — виявився рекордним щодо кількості протестів та репресій в Україні. Про це свідчать результати дослідження ЦДС, проведеного за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Національного фонду за демократію.

Всі статті рубрики