НОВИНИ ПЛЮС

21.03.2013

Візит заступника держсекретаря США

Україна налаштована на подальший розвиток стратегічних відносин зі Сполученими Штатами Америки та співпраці на всіх ключових напрямах взаємодії на основі Хартії про стратегічне партнерство зі США. Про це вчора сказав Президент Віктор Янукович під час зустрічі із заступником держсекретаря США з політичних питань Венді Шерман, яка перебувала в Києві з візитом. За словами Януковича, Україна цінує допомогу США в розбудові нашої держави за всіма напрямами, зокрема щодо демократизації країни. Він висловив сподівання, що найближчим часом відбудеться зустріч міністра закордонних справ України Леоніда Кожари й нового державного секретаря США Джона Керрі.

Україна — Європа

Європейський Союз відзначає, що в 2012 році Україна не виконала більшості рекомендацій у рамках попередньої доповіді про прогрес у реформах щодо «Європейської політики сусідства». Як передає УНІАН, про це йдеться у представленій учора доповіді Єврокомісії. Водночас у документі зазначається, що Київ здійснив кілька кроків до юридичної та судової реформи, зокрема із набуттям чинності новим Кримінальним процесуальним кодексом, а також зі схваленням закону про притулок та статус біженців.

Янукович вийде в соцмережі

Головне управління прес–служби та комунікацій адміністрації президента розробляє проект офіційного представництва Віктора Януковича в соціальних мережах. Про це йдеться у відповіді Банкової на запит «Української правди». Зокрема, Янукович буде представлений у таких соціальних мережах, як Facebook та Twitter.