«У нас в «Нашу Україну» вступають сотні людей»

«У нас в «Нашу Україну» вступають сотні людей»

Про розкол в «Нашій Україні» говорила вся країна. Але ситуація налагоджується, партія потроху оговтується. Як сплеск внутріпартійного конфлікту відобразився на одному з провідних місцевих осередків, «УМ» розповідає Олексій Луців, голова Львівської міської організації «Нашої України», депутат міськради.

Надія є. На Страсбург

Надія є. На Страсбург

Європейський суд iз прав людини прийняв до розгляду справу про утиски черкаського опозиціонера Леоніда Даценка. «Суд розгляне скаргу, як тільки це буде можливо. Розгляд здійснюватиметься на основі наданих інформації та документів», — таке повідомлення отримав Даценко від секретаря страсбурзької установи.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Креативна «Креавіта» та її референдум

Креативна «Креавіта» та її референдум

Уже майже немає сумнівів, що референдум про розпуск цієї Верховної Ради і реформу наступної організовує влада, або принаймні «Регіони» як партія влади. За даними джерел «УМ», таким чином реалізується план політтехнологів із Банкової. І знову, як у 2000 році, автори інтриги вирішили прикритися так званою «народною ініціативою».

І побитися кортить...

І побитися кортить...

Привид розпуску витає над парламентом. Опозиція зрозуміла, що блокування ВР — підстава для оголошення Президентом перевиборів, причому лише на мажоритарній основі. Очевидно, саме в такий спосіб Віктор Янукович надумав вирішити проблему непокірного парламенту. Учувши загрозу, опозиціонери вчора зняли блокаду президії. Щоправда, характер є характер: майже одразу після цього у відповідь на «провокацію» сталася масова бійка з кров’ю, нова блокада і... розблокування.

Всі статті рубрики