Чайку вбили?

Чайку вбили?

Справу порушили за статтею «умисне вбивство». Проте кого конкретно і в чому підозрюють, правоохоронці не повідомляють, окрім того, що триває досудове слідство. Як розповіли в Центрі громадських зв’язків Миколаївського обласного управління міліції, кримінальне провадження відкрили ще 2 березня — в день смерті Володимира Чайки.

Жезл несправедливості

Жезл несправедливості

У прес–службі Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Валерiї Лутковської визнали: інспектори ДАІ «не завжди діють відповідно до протоколу і можуть чинити дії, які порушують права людини». У першу чергу, людей, якi скаржилися омбудсману, обурювала недостатність доказів, за якими працівники ДАІ встановлюють наявність порушення та провину водiя. Деякі водії скаржилися на те, що їм не пояснили їхні права та обов’язки, інші — на те, що їм не було надано правову допомогу при накладенні стягнень, незважаючи на те, що водії мають на це право.

«Шукаємо «предмет». Законно»

«Шукаємо «предмет». Законно»

Учора п’ятсот співробітників харківської філії ІТ–компанії «GlobalLogic Україна» не змогли потрапити на свої робочі місця. Правоохоронці в масках, які нагрянули до офісу з перевіркою, затребували у них перепустки і, переписавши контактні дані, відправили додому. Тих же, хто встиг зайти в офiс до початку «маски–шоу», випускали на вулицю по десять осіб за тією ж схемою.

Все буде «Dонбас»

Все буде «Dонбас»

«Кальміус Арену» побудують на лівому березі однойменної річки на перехресті проспекту Дзержинського та вулиці Лівобережної. Вона стане однією з основних інфраструктурних спортивних споруд чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року, який відбудеться у нашій державі.

Жовто–блакитнi «обiйми»

Жовто–блакитнi «обiйми»

Київ ще досі не забув гарячий уболівальницький дух шведів, їхню яскраву фанатську натуру, постійні ігри на Трухановому острові, відлуння національних шведських пісень. Пам’ятають шведських фанів і кияни, з якими встигли потоваришувати, i столична влада. Отож до Дня Києва на Трухановому острові встановлять паркову скульптуру. Саме тут, нагадаємо, був зафіксований абсолютний рекорд УЄФА за кількістю вболівальників на території одного фан–кемпінгу, адже під час чемпіонату столицю відвідали більше трьох тисяч шведів.

У попа була пригода

У попа була пригода

Два роки умовно отримав 22–річний отець Микола з села Витків Рівненської області за перелюб із 15–річною односельчанкою Галиною. Хоча служитель церкви Апостола Іоанна, яка належить Московському патріархату, «ділив постіль» iз неповноліт­ньою за її згодою (при цьому перебуваючи в законному шлюбі. — Авт.), враховуючи вік дівчини, пояснюють у прокуратурі, уникнути кари отцю не вдалося.

Вибір є!

Вибір є!

Відкриватиме фестиваль DocudaysUA іронічна стрічка чеських авторів Клари Тасовської та Лукаша Кокеша «Твердиня», відзнята у Придністров’ї, або ж, як iще автори називають цю місцевість — «музеї тоталітаризму просто неба». Ця стрічка не даремно обрана прелюдією до фестивалю, оскільки головний акцент цьогорічного DocudaysUA зосереджений саме на свободі слова та мирних зібрань.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики