Суду уник, кулi — нi

Суду уник, кулi — нi

Місцеві жителі виявили бездиханне тіло батька п’ятьох дітей у салоні позашляховика «Мерседес»–«кубик» на автостоянці неподалік від будівлі виконкому селищної ради вчора приблизно о 8.50. Лобове і заднє скло дорогої автівки було «прошите» кулями. За неофіційною інформацією, невдовзі на оглядовому майданчику гори Кішка правоохоронці виявили спалені «Жигулі» першої моделі з двома автоматами всередині. Начебто з одного з них і була випущена прицільна черга по меру Кирилу Костенку.

Життя на промзоні

Життя на промзоні

Робітники Харківського приладобудівного заводу імені Т. Шевченка, які вже не раз проводили акції протесту, погрожують черговим страйком. Для їхнього гніву є одразу дві причини: величезний борг iз зарплати (кожному тут винні щонайменше по 20—30 тисяч гривень) і відсутність роботи, через що всіх відправили додому до 18 березня.

Житлово–Комунальний Грабунок

Житлово–Комунальний Грабунок

Протистояння міської ради і прокуратури, яка наполягала, що міськрада підняла ціни на житлово–комунальні послуги в 2008 році необґрунтовано, тривало п’ять років. «Вищий адміністративний суд поставив остаточну крапку в питанні законності рішення виконавчого комітету. Ухвалою суду відмовлено у задоволенні касаційної скарги міськради. Водночас Феміда визнала незаконним і скасувала рішення виконкому про встановлення вартості житлово–комунальної послуги», — наголошує в.о. прокурора Черкас Юлія Пасічна.

На «тусу» — в студентську столицю

На «тусу» — в студентську столицю

Порівняно невеликий обласний центр недаремно називають студентською столицею України. Адже саме тут, а не в Києві, Харкові чи Донецьку, нараховується найбільша кількість студентів на душу населення. Всього в обласному центрі їх навчається майже 50 тисяч.

Синоптики проти байбаків

Синоптики проти байбаків

У наступні кілька днів в Україні очікується похолодання. «Протягом тижня погодні умови будуть нестабільними. Завтра–післязавтра вночі відчуємо незначне зниження температури: мінімальна в більшості регіонів становитиме 2–7 градусів морозу, вдень від 0 до 5 тепла. На Півдні та Закарпатті температура буде на кілька градусів вищою», — розповів директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда.

Зів’яли чорнобривці

Зів’яли чорнобривці

Автор народних шлягерів «Чорнобривці», «Безсмертник», «Сонце в долонях», «Розляглося наше поле» пішов iз життя 22 лютого після тяжкої хвороби, з якою боровся не перший рік. Микола Федорович заслужив народне визнання своїм поетичним талантом та любов’ю до музики, адже неодноразово створював пісенну лірику для української естради.

Ляпас «позицiї» вiд «опозицiї»

Ляпас «позицiї» вiд «опозицiї»

Сутички, які раз по раз спалахують у Верховній Раді, схоже, стали прикладом для наслідування місцевими народними обранцями. Днями конфлікт між двома депутатами Чернівецької міської ради переріс у банальну бійку. А почалося все з тротуарної плитки, яку кладуть на пішохідній вулиці імені Ольги Кобилянської: ступаючи на неї в дощову погоду, пішоходи ризикують були заляпаними водою, що бризкає з–під плитки.

План– максимум — вирощування органів

План– максимум — вирощування органів

Нещодавно в Україні офіційно визнали лікування опіків, уражень опорно–рухового апарату та панкреатиту з допомогою стовбурових клітин. У нас існує чітко прописана правова база, яка дозволяє поставити цю, донедавна експериментальну, справу «на потік». Про це вчора під час прес–конференції в інформагенції «УНІАН» розповіли науковці–медики.

Хоч «на своїх двох»

Хоч «на своїх двох»

Сім автоперевізників Київщини загальною кількістю більше 300 автобусів не вийшли в рейси на п’ятнадцяти приміських маршрутах iз дванадцяти населених пунктів до столиці. «Перевезення призупинені у передмістях столиці — населених пунктах Вишневе, Боярка, Коцюбинське, Петропавлівська й Софіївська Борщагівки, Юрівка, Тарасівка», — повідомили учасники акції.

Всі статті рубрики