Камо грядеши?..

Камо грядеши?..

Два останні дні можна назвати вирішальними для геополітичного вибору України. Віктор Янукович уперше за тривалий час ігнорування його персони Заходом поїхав у європейську країну з візитом — до Литви. Це була не просто поїздка для «поговорити» про «динаміку двосторонніх стосунків». Тамтешній президент Даля Грібаускайте, як пише «Коммєрсант», взяла на себе узгоджену з Брюсселем місію стати посередником в «останньому» спілкуванні ЄС з українською владою. Її діалог iз Президентом України тет–а–тет тривав майже дві години, і настрій пані Далі можна було зрозуміти з її виступу на подальшій прес–конференції.

Шість діб для Юлі

Шість діб для Юлі

13 лютого екс–Прем’єр Юлія Тимошенко може побувати у Києві. Принаймні вчора Печерський райсуд постановив забезпечити доставку Ледi Ю на цю дату до Києва і вчергове переніс засідання з проведення слідчих дій у справі вбивства Євгена Щербаня.

А «козачок» — засланий?

А «козачок» — засланий?

9 лютого відбудеться засідання політради «Нашої України» за участі її лідера Віктора Ющенка.

Самочинні дії окремих представників партійних осередків, які в останнi два тижнi уповноважили себе виступати від імені певних обласних організацій, «нашоукраїнці» називають службовим підлогом, вмотивованим бажанням брати участь у інтригах і фінансовими обіцянками.

Як обдурити «сенсорну кнопку»

Як обдурити «сенсорну кнопку»

Фракція «УДАР» провела другу ніч у сесійній залі парламенту. О 3–й ночі їх приїхали підтримати нардепи від «Батьківщини» Микола Катеринчук та Анатолій Гриценко. Ситуація зайшла в глухий кут і виходу наразі не видно: керівництво Партії регіонів проти силового розблокування, а опозиція вперто не звільняє президію і трибуну, вимагаючи персонального голосування.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики