Мордобiй. До запитання

Мордобiй. До запитання

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора в епіцентрі політичних баталій несподівано для всіх опинився Головпоштамт, на сьомому поверсі якого відбувалося голосування за членів громадської ради при КМДА. Як ідеться на офіційному сайті партії ВО «Свобода», ще 28 січня відбулися установчі збори з обрання цiєї громадської ради, головою було обрано «свободівця» Володимира Свєнтицького і визначено його заступників. Проте у КМДА відмовилися зареєструвати ці рішення, мотивуючи відсутністю на установчих зборах членів провладної ініціативної групи. Чому на засідання не з’явилися представники «регiоналiв» та їхнiх союзникiв, залишалося загадкою до вчора, коли аналогічне зібрання у приміщенні Головпоштамту намагалися провести вже провладні представники. Щоправда, забувши запросити на голосування опозиціонерів.

«На 50 відсотків люди винні самі»

«На 50 відсотків люди винні самі»

На найближчій позачерговій одноденній сесії Курултаю (національного з’їзду) кримськотатарського народу розглядатиметься лише одне питання, і чи не вперше персональне — виключення із числа депутатів Курултаю, а також із депутатської фракції «Курултай–Рух» у Верховній Раді Криму Енвера Абдураїмова. З такою ініціативою виступив незмінний голова Меджлісу Мустафа Джемілєв, повідомляє прес–служба цього представницького органу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Посадіть зі мною Кучму й Литвина!»

«Посадіть зі мною Кучму й Литвина!»

На початку цього року — 1 січня — найвідомішому українському «перевертню у погонах» Олексію Пукачу виповнилося шістдесят. Тож учора вже фактично пенсіонер прибув під конвоєм бійців «Альфи»до Печерського райсуду столиці, щоб почути свій вирок за вбивство журналіста Георгія Гонгадзе у найрезонанснішій справі часів незалежності. Звісно, генеральська пенсія обвинувачуваному не «світить»: звання генерал–лейтенанта Пукач отримав невдовзі після зникнення Гії, тож учора суд позбавив «перевертня» цих погонів разом із лампасами. Вбивця журналіста, який шість років переховувався від слідства по українських селах, рішенням колегії суддів на чолі з головуючим Анатолієм Мельником засуджений до довічного ув’язнення з конфіскацією майна і забороною займати державні посади. Коли головуючий спитав «перевертня», чи погоджується він з вироком, Пукач лише коротко зазначив: «Я погоджуся, коли у цій клітці зі мною будуть Кучма і Литвин!».

Графологія на службі Голови

Графологія на службі Голови

Наприкінці січня, як того вимагала опозиція, позачергової сесії Верховної Ради точно не буде. Про це в інтерв’ю «УМ» сказав Голова Верховної Ради України Володимир Рибак.

Розмова журналістів «України молодої» з Головою ВР відбувалася в його кабінеті вчора опівдні. Приблизно в цей самий час велика група депутатів опозиційних фракцій — Соболєв, Аваков, Павловський, Слюз, Ємець, Канівець, Петренко та інші — прийшли до дверей приймальні керівника парламенту, аби наполягати на підписанні документа про проведення позачергової сесії.

Всі статті рубрики