Хет–трик Ноло

Хет–трик Ноло

«Аустреліен оупен–2013» підтвердив цілковиту гегемонію перших номерів рейтингу. Лише в міксті перемогу здобув не перший номер посіву. Австралійський дует Ярміла Гайдосова/Метью Ебден, який навіть не потрапив до числа сіяних, приніс «аборигенам» першу за вісім років перемогу в Мельбурні.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Студентський» уїк–енд у Львові

«Студентський» уїк–енд у Львові

Не секрет, що в будь–якому ігровому виді спорту кубкові змагання суттєво програють за рейтингом національній першості. Цього року ключові фігури українського баскетболу — «Будівельник», «Донецьк», «Азовмаш» та «Хімік» — взагалі відмовилися виборювати Кубок Суперліги, пославшись на завантаженість календаря. Тим самим гранди дозволили розіграти почесний трофей командам другого ешелону. У підсумку метрова чаша дісталася третій команді чемпіонату — запорізькому «Ферро–ЗНТУ», яка в 2010 році вже брала цю висоту.

Феєрична «Фурія»

Феєрична «Фурія»

«Іспанська фієста» проти «данського динаміту» — так організатори гандбольного чемпіонату світу серед чоловіків афішували головний матч турніру. Проте насправді особливої інтриги в матчі за «золото» не було. Скандинавський «порох» виявився сирим, і піренейці практично без бою взяли вдруге у своїй історії планетарне «золото». У рідних стінах у Барселоні за підтримки 16,5 тисячі фанатів господарі декласували своїх опонентів — 35:19.

Скільки нас виживе?

Скільки нас виживе?

Федерація й прем’єр–ліга цілком серйозно ставляться до загрози того, що весняну частину чемпіонату України у вищому дивізіоні почне не 16 команд, а менше. Як варіант — навіть лише 12.

«Ми п’ять років говорили клубам: «Ви ризиковано ведете свою діяльність». Допомагати фінансово клубам ми не будемо — це цілком очевидно. Тут має бути проявлена воля об’єднання клубів. Клуби повинні в першу чергу вирішувати свою долю», — говорить перший віце–президент ФФУ Сергій Стороженко. За його словами, «деякі клуби дограють [цей чемпіонат до кінця]. А хто не зможе — значить, прем’єр–ліга складатиметься з меншої кількості команд. У нас є напрацювання, про які говорити зараз, можливо, поки рано. Це, можливо, і переформатування усіх трьох ліг, можливо, переформатування прем’єр–ліги», — сказав Стороженко в інтерв’ю каналу ICTV.

«Це молодість і нерви»

«Це молодість і нерви»

Перший турнір із новим тренером — Сергієм Ковальцем — українська «молодіжка» завершила на другому місці. Якщо більшу частину дистанції Кубка Співдружності в Петербурзі наші молоді співвітчизники ніби проїхали на котку, розчавлюючи суперників, то в півфіналі «синьо–жовті» насилу впоралися з литовцями, а позавчора у вирішальній грі капітулювали перед російськими ровесниками. За цією грою у спортивно–концертному комплексі «Петербурзький» спостерігали 7 тисяч глядачів.

МОЗАЇКА

МОЗАЇКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нові герої Старого світу

Нові герої Старого світу

Після того як у 2010 ро­­ці дніпропетровська пара Тетяна Волосожар/Ста­ніслав Морозов завершила спіль­ну кар’єру, впродовж двох сезонів Україна не мала свого спортивного дуету на головних міжнародних змаганнях. Увесь цей час у Федерації фігурного катання чекали, доки партнерці Юрія Рудика — Юлії Лаврентьєвій —виповниться 15 років і вона зможе виступати на дорослих змаганнях.

Всі статті рубрики