Кулі були в голові

Кулі були в голові

Головна версія слідства — харківського суддю Володимира Трофимова вбили, аби заволодіти його майном, зокрема рідкісною колекцією монет. Про це завив учора на брифінгу в Харкові Генеральний прокурор України Віктор Пшонка.

Пам’яті «Лемеша»

Пам’яті «Лемеша»

Cьогодні виповнюється 100 років від дня народження головкома УПА генерал–хорунжого Василя Кука. Усі 94 роки його життя дослідники називають викликом. Щоб попрощатися з останнім командиром УПА у Києві, а потім у Львові у вересні 2007 року прийшло понад 100 тисяч людей.

Новорічна реанімація

Новорічна реанімація

Жертвами резонансної автопригоди біля новорічної ялинки в центрі Івано–Франківська, як повідомляла «УМ», стало восьмеро прикарпатців. Семеро з них відбулися травмами різного ступеня й повернулися додому, а 24–річна Марія вже десять днів перебуває у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії обласної клінічної лікарні.

Оскарівська десятка

Оскарівська десятка

Учора в Лос–Анджелесі оголосили «короткий список» головних претендентів на «Оскар». Найбільша кількість американських кіноакадеміків згадала стрічку Стівена Спілберга «Лінкольн» — 12.

Хмари над ЗНО

Хмари над ЗНО

Система Зовнішнього незалежного оцінювання себе не виправдала, і українським вишам потрібно повернутись до практики вступних іспитів, заявив днями перший заступник Голови Верховної Ради Ігор Калетнік.

Склали крила

Склали крила

Попри гарантію відновити заплановані заздалегідь рейси, учора «АероСвіт» скасував 15 рейсів з/до Києва. На табло в аеропорту «Бориспіль» повідомлялося, що не відбудуться польоти цього перевізника в Одесу, Сімферополь, Донецьк, Мінськ, Стокгольм, Пекін, Варшаву, Ташкент і Тель–Авів.

Всі статті рубрики