«Засуджений, на обстеження!»

«Засуджений, на обстеження!»

Позавчора ввечері екс–главу МВС Юрія Луценка перевезли з Менської колонії, де він відбуває покарання, до Чернігівської обласної лікарні. Прес–служба Державної пенітенціарної служби лише лаконічно повідомила, що засу­д­жений Луценко надав письмову згоду із запропонованим йому додатковим обстеженням стану його здоров’я.

Не парламентом, так референдумом

Не парламентом, так референдумом

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Поки країну гіпнотизували маніпуляціями з підрахунком результатів виборів до Верховної Ради, парламентська більшість 6 листопада неждано–негадано у стаха­новсько–чечетовському режимі прийняла закон про всеукраїнський референдум. Той, що припадав пилюкою на полицях парламентської канцелярії ще з квітня 2010 року. Саме тоді, на початку правління Президента Віктора Януковича, маловідомий широкому загалу нардеп–«регіонал» Дмитро Шпенов раптом вирішив розчистити простір для легітимного волевиявлення народу та зареєстрував цей законопроект. Утім провладні «більшовики» до­вели, що прийняття цього закону не випадковість: 20 листопада вони відмовилися його скасувати, незважаючи на очевидне порушення регламенту при ухваленні. В чому ж причина такої затятої принциповості «захисників» демократії?

Виконком у блокаді

Виконком у блокаді

На позачерговій сесії депутати Генічеської міської ради, більшість у якій належить Партії регіонів, оголосили недовіру міському голові Олександру Пінаєву, відсторонивши його від роботи. До оголошення переви­борів тимчасово виконуючим обов’язки мера став секретар міськради Юрій Кукса. Зазначимо, що йдеться про єдине на Херсонщинi мiсто, де мер не «лiг» пiд «Регiони».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Стабілізець-2013

Стабілізець-2013

Попередньо планувалося, що вчорашнє засідання парламенту буде останнім у цьому скликанні. Однак напередодні ввечері відставлений уряд Азарова таки вніс до Верховної Ради проект державного бюджету на 2013 рік. Надто вже влада хоче вирішити важливі фінансові питання в цій ВР, де є гарантована більшість. Тож учора 239 кнопок було натиснуто за те, щоб голосування за проект закону про держ­бюджет–2013 у цілому відбулося в четвер, 6 грудня. Сьогодні ж — єдиний день на ознайомлення нардепів із цим контраверсійним документом, у якому є багато «близьких до тіла» позицій, але, скажімо, зовсім не передбачено витрат на будівництво житла для військовослужбовців, і не лише цього.

Всі статті рубрики