Перехресні апеляції

Перехресні апеляції

Ніч iз вівторка на середу Юрій Луценко провів у добре знайомій йому камері з євроремонтом столичного СІЗО №13 (де в шафі навіть лишилася його пачка вівсянки). Адже Апеляційний суд столиці не встиг розглянути за один день його скаргу на вирок Печерського райсуду столиці, яким екс–міністра засуджено до двох років «колючки» за службову недбалість під час розслідування справи про отруєння Ющенка. Учора ж, напередоднi восьмої річниці Майдану, Юрій Віталійович одягнув до суду помаранчеву стрічку.

Перевибори чи переголосування?

Перевибори чи переголосування?

Позавчора, всупереч очікуванням, Верховна Рада не ухвалювала рішення щодо перевиборів у п’яти «спірних» мажоритарних округах, щодо яких не було визначено результати голосування (тобто ЦВК не схотіла їх визначати — вочевидь не без підказки з вулиці Банкової). Нагадаємо, йдеться про ОВК № 94 в Обухові, Київська область (щодо нього Вищий адміністративний суд відмовив «Батьківщині» у задоволенні позову, яким опозиціонери оскаржували дії ЦВК, й остаточно перекреслив волевиявлення громадян на 27 дільницях), № 132 — Первомайськ, Миколаївська область, № 194 та № 197, Черкаська область, та № 223 — Київ, Шевченківський район.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дембель–2012

Дембель–2012

Верховній Раді VI скликання вочевидь залишилося провести одне–єдине засідання. У другій декаді грудня почне роботу новий парламент. Хоч би що там казали про його якість і легітимність, але, можна казати, дещо з того, чого так довго прагнули, стало реальністю: в Раду прийшло багато нових облич і свіжої крові. Це означає, що в парламенті ми не побачимо багато таких знайомих постатей, зокрема й старожилів–рекордсменів. Ярослав Кендзьор і Сергій Головатий працювали у ВР усі шість скликань, Іван Плющ, Іван Заєць, Павло Мовчан, Тарас Стецьків, Володимир Філенко, Юрій Костенко, Лілія Григорович, Григорій Омельченко — по п’ять. І от — час або міняти роботу, або переходити на заслужений відпочинок.

Позавчора, в передостанній сесійний день ВР IV каденції, більшість знаних «дембелів» активно працювали «під куполом». «УМ» звернулася до них із запитаннями «чому так?» і «що далі?»

Всі статті рубрики