Потяг під укіс

Потяг під укіс

Аварія на «Укрзалізниці» трапилася учора вночі. О 04:45, щойно пасажирський потяг №27 «Київ—Севастополь» рушив iз вокзалу «Запоріжжя–1», як iз колії зійшли четвертий, п’ятий, шостий і сьомий вагони, останній з яких перекинувся на бік.

Ескалатор проти пенсiонерки

Ескалатор проти пенсiонерки

В останній день жовтня, на Хелловін, нечиста сила ніби вселилася в ескалатор станції «Золоті Ворота»: гумовий поручень «рухомих сходинок», натягнутий iз великим зусиллям, порвався і почав падати вниз, звиваючись, мов велетенська змія. «Анаконда» вдарила у груди та збила з ніг 72–річну пенсіонерку Олену Ярославську.

Убивство на Хрещатику

Убивство на Хрещатику

Незважаючи на постійно велику кількість правоохоронців i камер спостереження, в самому центрі Києва, на Хрещатику, жорстоко побили 21–річного Армена Овчарука. Він кілька днів пролежав у комі, після чого, не прийшовши до тями, помер.

Останній «бій» на 194–му окрузі

Останній «бій» на 194–му окрузі

На Черкащині виборчі баталії не стихають, а, навпаки, набирають обертів. Найскандальнішим округом регіону можна назвати 194–й. За останні чотири дні тут і адміністратор окружної виборчої комісії зникав, і кандидата–опозиціонера намагалися викрасти, і штовханина під будівлею ОВК була. Попри те, що окружком опрацював майже всі протоколи ще у вiвторок уранці, а голова комісії привітав переможця — висуванця «Батьківщини» Миколу Булатецького, говорити про остаточний результат і досі ніхто не береться. Протягом останніх двох днів посипалися заяви до судів iз вимогами перерахунку бюлетенів майже на усіх дільницях, а Булатецький почав отримувати погрози. Проблемний округ позавчора відвідали троє нардепів — БЮТiвцi Томенко та Оробець і «регіонал» Тедеєв. Але і вони не можуть спрогнозувати, чим закінчиться мажоритарна епопея в цьому окрузі.

Українці платять за брехню

Українці платять за брехню

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Незалежні моніторингові громадські організації провели соціологічне дослідження провідних національних телеканалів щодо порушення стандартів у передвиборчих матеріалах. Результат: майже на всіх ТБ–каналах експерти виявили порушення, здебільшого — недотримання балансу думок. Це означає, що в політичних сюжетах лунає звинувачення, але немає відповіді тих, кому вони адресовані. Також бралася до уваги відповідність рейтингу політичної сили і відсотку інформування про її діяльність. «З початку моніторингу ми спостерігали на телеканалах дуже низький рівень «УДАРу». Незважаючи на це, рейтинг партії серед ви­борців був значно вищим, на відміну від політичної сили «Україна — Вперед!», яка заповнила собою майже весь інформаційний простір», — зазначила виконавчий директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики