Бандера вирушає у похід

Бандера вирушає у похід

До 70–рiччя Української повстанської армії у Києві, в Національному музеї Тараса Шевченка, відкрили документальну виставку «Сила волі. Провідники визвольного руху» про чоти­рьох лідерів визвольного руху — Бандеру, Шухевича, Коновальця та Кука. З нею організатори планують об’їхати всю Україну. Для зручності пересування Україною експозицію оформили у вигляді 12 плакатів.

Вранці храм, увечері — проект

Вранці храм, увечері — проект

У столиці повним ходом iде таємне проектування, яким передбачено зведення нового храму на фундаментах Десятинної церкви. Про це вчора на прес–конференції заявив віце–президент національної спілки архітекторів Георгій Духовичний.

Вирубай батареї!

Вирубай батареї!

Щойно в країні достроково (бо ж наприкінці минулого тижня були навіть нічні заморозки) стартував опалювальний сезон, як його довелося призупинити. Друге «бабине літо» дозволяє енергетикам зекономити ще тиждень на теплопостачанні. Утім не всюди з цією простою, природною задачею комунальники поспішили впоратися.

Мільйон — на «нових» десантників

Мільйон — на «нових» десантників

У мільйон гривень обійшовся міському бюджету Керчі пам’ятник «Героям Ельтигенського десанту», який має постати 1 листопада на набережній міста. Церемонію відкриття приурочено до 70–річчя початку відомої морської десантної операції часів Другої світової війни. Нині робітники продовжують вкладати плитку навколо обтягнутого непрозорим поліетиленом пам’ятника. До цього залізобетонні, пофарбовані під бронзу фігури червоноармійця, моряка і дівчини–санінструктора поміж ними певний час стояли непокритими, відтак устигли потрапити у фотооб’єктиви всіх бажаючих, наспамперед місцевих журналістів. В очі відразу кинулись очевидні «ляпи» художнього втілення ідеї.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

По спадщину — до сільради

По спадщину — до сільради

За Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо оформлення спадщини» вчора проголосували 288 народних обранців. Таким чином, народні депутати внесли зміни до Цивільного кодексу та Закону України «Про нотаріат», закріпивши за сільрадами весь процес оформлення спадщини мiсцевим спадкоємцям.

Всі статті рубрики