Дотик до безсмертного

Дотик до безсмертного

Першими побачать святиню кияни. На прохання Блаженнішого Митрополита Володимира та з благословення Патріарха Єрусалимського Феофіла III, до столиці Плащаниця Пресвятої Богородиці прибуде вже завтра і пробуде тут до 24 вересня.

Як хасиди українцям гешефт зiпсували

Як хасиди українцям гешефт зiпсували

У неділю вечері із заходом сонця в Умані почалося святкування 5773 Нового року за єврейським календарем. Хасиди вітають один одного й бажають, аби кожному із них у «Книзі життя», котра пишеться на небесах на цей рік, «було написано тільки хороше».

Тринадцять пострілів у життя

Тринадцять пострілів у життя

Надзвичайна подія сталася в неділю опівдні на одній iз центральних вулиць міста. За інформацією Центру громадських зв’язків обласного управління міліції, 30–річний чоловік вийшов зі свого будинку і сів за кермо автомобіля.

«Тур» у кювет

«Тур» у кювет

У суботу на автодорозі Житомир—Чернівці, поблизу села Гуменці Кам’янець–Подільського району, з’їхав iз траси і перекинувся автобус, який слідував за маршрутом Чернівці—Донецьк.

У Луганській області горить шахта

У Луганській області горить шахта

На шахті «Самсонівська–Західна» ПАТ «Краснодонвугілля» у селі Самсонівка Луганської області пожежа виникла ще в ніч iз неділі на понеділок. Учора станом на 15:00 вогонь не могли побороти чотири відділення Державної воєнізованої гірничорятувальної служби Міненерговугілля.

Коротке замикання

Коротке замикання

Як повідомила прес–служба НАЕК «Енергоатом», енергоблок було відключено вчора о 7 годині 38 хвилин дією захисту від замикання на землю в ланцюгах генератора. Тобто фактично сталося коротке замикання. Причини спрацьовування захисту до здачі номера в друк були невідомі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прокинемось у степу

Прокинемось у степу

Кілька десятків громадських активістів зібралися учора в День лісника біля Державної лісової агенції, оскільки вважають головним ворогом лісів самих чиновників і лісників, яких звинувачують у зникненні останніх старовікових лісів та останніх пралісів.

Георгій Гонгадзе. Не забудь

Георгій Гонгадзе. Не забудь

16 вересня, у день зникнення засновника «Української правди» Георгія Гонгадзе, у Києві відбулася акція пам’яті. Вона проходить уже традиційно 12 років поспіль, відколи зник журналіст. В акції взяли участь близько 200 представників преси та небайдужих громадян.

Не псуйте настрій меру!

Не псуйте настрій меру!

Виставку «Народна війна 1917—1932 рр.», присвячену створенню держави і визвольному руху в Україні у 1917—1932 роках, в Херсоні провести так і не вдалося. Нагадаємо, Херсон — це єдине українське місто, яке раніше прославилося на весь світ тим, що тутешній мер видав наказ, яким заборонив собакам гавкати по ночах.

Всі статті рубрики