Ірина, Женя, інші

Ірина, Женя, інші

Об’єднана опозиція минулої суботи провела свій показовий форум просто неба, на Михайлівській площі в Києва. Причому під стінами Михайлівського золотоверхого відбувався не мітинг, а повноцінний з’їзд: кілька тисяч делегатів партій — членів КОДу з областей — сиділи стрункими рядами на кріслах та стільцях.

«Вибір» із барлогу

«Вибір» із барлогу

Колишній глава адміністрації Кучми, «князь тьми і темників» періоду до Помаранчевої революції, Віктор Медведчук вийшов із барлогу й дедалі відчутніше «мітить територію» у великій українській політиці. Після не надто виразних рекламних матеріалів своєї ГО «Український вибір» екс–глава СДПУ(о) розміщує на білбордах уже власне обличчя. А в іміджевих інтерв’ю — майже підтверджує кулуарну версію: Кремль ставить на нього, Медведчука, як на куратора проекту «Повернення Тимошенко до керівництва Україною».

Закордонні відвідини

Закордонні відвідини

Сьогодні о десятій ранку Вищий спеціалізований суд у Києві має розпочати розгляд касації Юлії Тимошенко на вирок Печерського райсуду столиці в «газовій справі», яким її засуджено до семи років позбавлення волі. Утім побачитися зі своїми захисниками напередодні розгляду касації Леді Ю так і не змогла. На думку захисника Сергія Власенка, влада нібито «викрутила руки» німецькому лікарю Тимошенко доктору Хармсу, і він змінив графік відвідин пацієнтки — захисники могли поговорити з нею лише пізно ввечері. Хоча на той час уже мали прибути до Києва.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Чи здасть Кличко Київ без бою

Чи здасть Кличко Київ без бою

На форумі об’єднаної опозиції, що відбувся минулої суботи, був відсутній Віталій Кличко зі своєю партією «УДАР». Боксер–політик збирався прийти, закликав напередодні КОД підписати на форумі документ щодо неможливості альянсів із Партією регіонів та її сателітами в наступній Верховній Раді. Але зрештою проігнорував захід. Кажуть, у день зібрання на Михайлівській площі видатний боксер, що в рік парламентських виборів став рейтинговим політиком, просто не відповідав на телефонні дзвінки.

Всі статті рубрики