«Коктейль Молотова» замість паски

«Коктейль Молотова» замість паски

Офіс Партії регіонів по вулиці Єсеніна, 7 у Дзержинському районі Харкова ледве не злетів у повітря. Як повідомляє Центр громадських зв’язків обласного управління міліції, в ніч після Великодня хтось розбив вікно партійних апартаментів і вкинув усередину вибухівку. Гримуча суміш, відома як «коктейль Молотова», на щастя, не спрацювала, бо тоді, окрім згаданого офісу, від ударної хвилі постраждали б також фізіотерапевтичне відділення дитячої міської лікарні №4, приймальні кількох депутатів та офіс і магазин транспортної організації. Усі вони розташовані на першому поверсі житлового будинку.

НОВИНИ +

НОВИНИ +

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Почім мемуари від «проффесора»?

Почім мемуари від «проффесора»?

В Україні з’явився письменник рівня Дена Брауна та Джоан Роулінг, якщо брати до уваги прибутковість його творів. Сенсаційна новина відкрилася наприкінці минулого тижня, коли Президент Віктор Янукович оприлюднив свою декларацію про доходи за минулий рік. Виявляється, у 2011 році донецька друкарня «Новий світ» виплатила йому винагороду в сумі 16,4 мільйона (!) гривень за майнові права, передані цьому видавництву. Ідеться як про книжечки Януковича, видані у 2005—2010 роках, так і — головне — про ще, не написані твори.

На тобі, небоже...

На тобі, небоже...

Розрекламовані соціальні (чи то пак передвиборчі) ініціативи Президента Януковича таки втілять у життя: пізно ввечері в четвер парламент проголосував за внесення змін у держбюджет–2012, які передбачають збільшення витрат. Законопроект Кабміну підтримав 271 нардеп.

Всі статті рубрики