Чи заженуть Порошенка в «регіональне» стійло?

Чи заженуть Порошенка в «регіональне» стійло?

«Ось прийде Порошенко, Порошенко все виправить!» — приблизно з таким настроєм Україна впродовж цілого місяця стежила за процесом ухваленням рішення одного, хоча й відомого політика. Наприкінці лютого голові ради НБУ Петру Порошенку запропонували очолити Мінекономіки, у відповідь той пообіцяв подумати. Ситуація безпрецедентна сама по собі, адже на будь–яку державну посаду, тим паче міністерську, у нашій країні заведено погоджуватися одразу й без жодних умов. Незвичності додавала ще й сама процедура: пропозицію Порошенкові озвучив сам глава держави (!) і ще до того, як підписав кадровий указ. Такої практики в Україні досі не існувало.

Студенти гралися у парламент

Студенти гралися у парламент

Україна не має ефективного законодавства в інтересах молоді, вважають молоді ініціативні українці. Тому минулого вересня студенти 50 вищих навчальних закладів взялися за створення проекту І Всеукраїнського моделювання Верховної Ради. За півроку було розроблені законопроекти «Про перше робоче місце», «Шлях розвитку вищої освіти в Україні», «Шляхи розвитку студентського самоврядування», «Шляхи розвитку молодіжної політики в Україні». За задумом, після моделювання кращі ідеї підготовлених студентами законопроектів можуть лобіюватися у вищі, дорослі інстанції.

ДТП з ознаками вандалізму

ДТП з ознаками вандалізму

Результати наруги над могилами своїх покійних родичів мешканці селища Мирне, що під Сімферополем, побачили ще 20 березня. На мусульманському цвинтарі повністю або частково пошкоджено шість надгробків. Невдовзі на сайті головного управління кримської міліції з’явилося повідомлення про те, що підозрюваного в погромі знайшли і допитали. 32–річний мешканець цього ж села зізнався, що злого наміру в його вчинку не було. Буцімто приїхав власним авто на кладовище, аби відвідати могилу родича. Але застряг на слизькому бездоріжжі, а при «газуванні» машину несподівано занесло на могили. Вибратися ж на суху ділянку допоміг випадковий водій на джипі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики