НОВИНИ ПЛЮС

27.03.2012

Здоров’я Тимошенко

Юлія Тимошенко пересувається по камері з опорою. Про це повідомила прес–служба Дер­жавної пенітенціарної служби. «Пацієнтка скарг не пред’являла, самопочуття Тимошенко не порушено, по кімнаті вона пересувається з ходунками, поступово розширюючи руховий режим», — йдеться у повідомленні прес–служби ДПтС.

Справа Мельниченка

Служба безпеки України припинила розслідування кримінальної справи відносно екс–майора Держохорони Миколи Мельниченка у зв’язку з тим, що не встановлено його місцезнаходження. «Після затримання і видачі Мельниченка правоохоронними органами іноземних держав, де він може переховуватися, слідство буде відновлено», — розповів голова СБУ Ігор Калінін в інтерв’ю «Інтерфакс–Україна».

У відповідь Мельниченко заявив, що Калінін бреше, і справу слід було закрити ще раніше. Сам він перебуває в місті Вестфілд, штат Нью–Джерсі, за годину їзди від Манхеттена.

Пресинг

Голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок заявив про те, що влада почала спецоперацію проти непідконтрольного їй бізнесу. «За нашою інформацією, влада запустила спеціальну операцію терору проти бізнесу, який симпатизує націоналістам. Ця операція називається «Супутник», — заявив Тягнибок під час прес–конференції в Луцьку. Він поскаржився, що представники бізнесу, котрі є членами «Свободи» або симпатизують їй, зазнають «найжорсткіших репресій».