Кличко без вишиванки

Кличко без вишиванки

Головною подією минулої п’ятниці для Тернополя став візит чемпіона світу з боксу за версією WBC і водночас лідера політичної партії «УДАР» Віталія Кличка. Важко пригадати, кого з політиків зустрічали такими позитивними емоціями та бурхливими оплесками.

З обухом — по голову

З обухом — по голову

Брутальна поведінка народного депутата спричинила те, що вибори міського голови в Обухові обговорювали на парламентському рівні. «Регіонал» Петро Мельник, який є одним із найактивніших парламентських забіяк, нахабно застосував фізичну силу до депутатки з «НУНС» Ірини Геращенко, намагаючись винести її з однієї з виборчих дільниць.

Язик до Москви привів

Язик до Москви привів

Учора Президент Віктор Янукович їздив у Москву з робочим візитом налагоджувати українсько–російські взаємини, котрі останнім часом помітно охололи (після невирішених проблем із газом почалася ще й «сирна війна»).

Поглинання у синіх тонах

Поглинання у синіх тонах

Минулої суботи в Міжнародному виставковому центрі, що в Києві на станції метро «Лівобережна», відбувся ХІІІ з’їзд Партії регіонів — той самий, якого чекали ледь не рік. Із десятої ранку дорогою до експо–центру вишикувались прапороносці з «регіональною» символікою; ще раніше і ще щільніше стояли кордони міліції, аж до сотні бійців підрозділу «Беркут».

Всі статті рубрики