Сніг–убивця

Сніг–убивця

Найкривавіша аварія сталася на Водохреще на Рівненщині. За попередніми даними, через слизьку дорогу водій «маршрутки», в якій їхало 17 прочан із богослужінь, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу під колеса фури. Загинуло 9 людей, серед них одна дитина. В області оголошено траур. Водій вижив, але перебуває у шоковому стані. Відомо, що «маршрутка» належить приватному підприємцеві, проте його ліцензію на перевезення пасажирів не було продовжено. Рятувальники приїхали вже через 5 хвилин.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Україна чекає на те, щоб пограбувати гостей Євро

Україна чекає на те, щоб пограбувати гостей Євро

Двомісний намет, два килимки і два спальні мішки. До послуг пожильців — стійка реєстрації, снек–бар із напоями та охорона. Такий «унікальний варіант розміщення в період проведення чемпіонату Європи з футболу» пропонує гостям столиці кемпінг Kiev Football Fans Camp усього за... 612,59 долара на тиждень. Подбали організатори і про «залізних коней» іноземних уболівальників: до послуг мешканців кемпінгу — паркувальний майданчик вартістю 55 гривень з авто за добу.

Зима прийшла, як завжди, несподівано

Зима прийшла, як завжди, несподівано

Кияни, які добиралися вчора на роботу, відчули на собі всю силу зимової погоди. Попри те, що цього року «справжя» зима стартувала ледве не посеред календарної, і місцева влада, здавалося б, мала досить часу підготуватися до снігово–морозних катаклізмів, вийшло так, як завжди. Водіям доводилося зранку відкопувати свої машини, а потім об’їжджати снігові замети, через що виникали багатогодинні затори. А пішоходам — перестрибувати через кучугури й ламати ноги, послизаючись на підступній кризі, присипаній сніжком.

Всі статті рубрики