«У нього інше прізвище»

«У нього інше прізвище»

Одинадцять років тому цього дня на майдані Незалежності зібралися люди, які вимагали відставки Леоніда Кучми і правди про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе. «Касетний скандал» сколихнув суспільство і радикалізував опозицію. Один намет акції «Україна без Кучми» переріс у велике наметове містечко. Аж до самої весни відбувалися мітинги й багатотисячні маніфестації, які стали прелюдією до Майдану 2004 року.

«Бо ж така добра людина...»

«Бо ж така добра людина...»

Чергове засідання Першотравневого районного суду Чернівців, який розглядає кримінальну справу про побиття рибалок у Заставнівському районі, відзначилося нелогічним, утім прогнозованим поворотом подій. «УМ» уже писала, що за головного героя цієї кримінальної історії — екс–голову Заставнівської райдержадміністрації — заступився місцевий владика Онуфрій.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Білий і пухнастий?

Білий і пухнастий?

Дев’ять місяців знадобилося адвокатам Леоніда Кучми, щоб відбілити свого клієнта та вивести його з–під кримінального обвинувачення Генпрокуратури — у перевищенні влади і службових повноважень, які призвели до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Всі статті рубрики