Солідаризуймося з Бiлоруссю

Солідаризуймося з Бiлоруссю

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тиждень солiдарностi з Білоруссю вiдкрили вчора в iнформагенцiї УНІАН голова руху солiдарностi «Разом» В’ячеслав Сiвчик, екс–голова парламенту Республiки Бiлорусь Станiслав Шушкевич i колишній посол України в Мінську Роман Безсмертний.

Не тримав дистанцію...

Не тримав дистанцію...

Повідомлення про те, що на 410–му км автодороги Київ — Одеса внаслідок зіткнення легковика Volkswagen Caddy з вантажним автомобілем ГАЗ–53 та пасажирським автобусом «Богдан», який їхав за маршрутом «Ширяєво—Одеса», сталася масштабна аварія, надійшло до рятувальників недільного ранку близько 13–ї години. Щоб розблокувати двері автобуса й загасити кабіну ГАЗу, довелося залучити пожежно–рятувальне відділення Іванівського райвідділу Головного управління МНС України в Одеській області.

Вакцина не винна. Винна мати?

Вакцина не винна. Винна мати?

Дедалі більше батьків в Україні відмовляються від щеплень для своїх дітей після низки дитячих смертей, які за збігом обставин (чи випадковим?) стаються після вакцинації. У Міністерстві охорони здоров’я, за словами його працівників, проводять розслідування обставин кожного нещасного випадку та ретельну перевірку всіх вакцин. Так, завершено розслідування смерті новонародженої дитини в Харківській області. Першого грудня о 9–й ранку немовляті зробили щеплення проти вірусного гепатиту В. Протягом 30 хвилин реакції на щеплення не спостерігалося (про це співробітниками пологового будинку були зроблені відповідні записи в Картці розвитку новонародженого). Об 11:25 акушерка почула жіночий крик, зразу прийшла в палату, де побачили дитину без ознак дихання. Малюка одразу перевели в палату інтенсивної терапії, проте, на жаль, відновити серцево–судинну діяльність не вдалося.

Могила під смітником

Могила під смітником

Моторошну знахідку виявили в Коцюбинцях Гусятинського району на Тернопільщині. В землі під купами непотребу, що нашаровувались роками, знайшли велику кількість людських кісток. Кому саме вони належать і для скількох людей стало спільною могилою підземелля під пустирем за селом, належить встановити фахівцям.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Поразка в нечесній грі від влади

Поразка в нечесній грі від влади

Припинити голодування, яке тривало бiльше трьох тижнiв, ліквідаторів аварії на ЧАЕС спонукала обіцянка голови Донецької облдержадміністрації, що «чорнобильцям» у повному обсязі виплатять заборговані пенсії за два останні місяці, а також не урізатимуть соціальні гарантії й надалі. За словами очільника Донеччини Андрія Шишацького, 500 тисяч гривень пенсіонерам–інвалідам виділять із бюджету області, ще 500 тисяч доведеться «нашкребти» з бюджетів міст і районів. А ще влада сподівається на допомогу спонсорів.

За голову, за Сталіна

За голову, за Сталіна

Умовні терміни ув’язнення — від двох до трьох років — отримали дев’ятеро членів та симпатиків ВО «Тризуб» ім. Степана Бандери, які відпиляли голову бюсту Йосипа Сталіна. Таким є вирок Жовтневого райсуду Запоріжжя, який учора оголосив суддя Татаринов. Нагадаємо, 28 грудня 2010 року «тризубівці» пошкодили силуміновий монумент радянському вождеві, встановлений на ґанку Запорізького обкому Комуністичної партії.

Всі статті рубрики